Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

THINK BIG! Trei premii I obţinute de elevii dărăbăneni la olimpiada judeţeană de limba engleză VEZI REZULTATELEElevii Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” au obţinut punctaje foarte bune la olimpiada judeţeană de limba engleză care a avut loc week-endul trecut la Şcoala Generală „Elena Rareş” din Botoşani. Dintre cei 11 elevi coordonaţi de profesoarele Diana Apachiţei şi Ioana Chirilă, 3 au obţinut premiul I, iar 4 s-au ales cu al II-lea premiu.

„Munca susţinută, dorinţa de afirmare şi ambiţia sunt trei dintre epitetele care i-au caracterizat pe aceşti elevi şi care au demonstrat că se poate ajunge pe cele mai mari culmi oricât de mic ai fi. Lor nu le-a fost teamă să viseze şi nici să ia ce li se cuvine! Felicitări tuturor şi "think big!" în continuare” a transmis prin intermediul Darabaneni.ro, prof. Diana Apachiţei.

VEZI mai jos rezultatele obţinute de elevii Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”:

Clasa a VII – a


1. HANZA D. DENIS          96,00     Premiul I
2. GHIORGHIU V.IOAN       95,50     Premiul I


3. DANILA S.ALEXANDRA   91,00    Premiul II
4. NAZARE C.DELIA           90,50    Premiul II
5. CEICA V.SERGIU           83,00     Mentiune
6. CRETU C.DIANA            80,50     Mentiune
7. MOROSANU C.IOANA    78,50      
8. AVARVAREI G.BIANCA   63,50      

Clasa a VIII – a

1. CHIRILA M.MIRUNA       99,00     Premiul I
2. CEICA M. BIANCA         92,50     Premiul II
3. NENISCA G.ANTONIA    91,50     Premiul II
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Ioana ChirilaDiana Apachiteiolimpiada judeteana de limba engleza
9:41 pm Miercuri, 01 Aprilie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare