Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Campania „Din inimi de copii, pentru copii” a adunat 2362 lei


 
Pe data de 20 iunie s-a finalizat acţiunea caritabilă „Din inimi de copii, pentru copii” organizată de Fundaţia Star of Hope România împreună cu Primăria Orașului Darabani și Grădiniţa nr. 4 din localitate, reprezentată de educatoarea Camelia Cazacu.
Scopul  campaniei a fost acela de a elimina barierile de comunicare şi de a sensibiliza comunitatea dărăbăneană să se implice activ în incluziunea socială a copiilor cu nevoi speciale. În urma acestei campanii, am realizat că oamenii sunt solidari unii cu alții. Mai ales în orașele mici, sunt persoane mai sensibile, care își fac timp să plece urechea și la durerea altora. Mulțumim în mod special Cameliei Cazacu care a cunoscut activitatea nostră când a integrat în grupa ei de grădiniță o fetiță cu sindrom Down. Atunci s-a născut ideea de a veni în sprijinul acestor copii implicându-se voluntar în această campanie de strângere de fonduri pe zona orașului Darabani. Mulțumim partenerilor, cadrelor didactice, părinților, copiilor și implicit tuturor din Darabani și comunele învecinate care s-au implicat în această acţiune” a declarat pentru Darabaneni.ro Camelia Topală, asistent social în cadrul Fundaţiei Star of Hope.

Au fost împărțite un număr de 78 de adeverinţe cadrelor didactice participante, iar pe 8 iunie, Camelia Cazacu a participat la Conferinţa regională de la Iaşi cu tema „Autism, metode de intervenţie şi comunicarea alternativă” organizată de Fundația Star of Hope România. În această campanie s-au adunat în total 2362 lei, donaţi de:
Ghiorghi Burlacu, fost primar 200 lei


Școala și Grădinița Cornești 105 lei
Școala Leon Dănăilă I –IV 263,5 lei
Școala Leon Dănăilă cl. V-VIII 111 lei
Școla Bajura 220 lei
Școala și Grădinița Concești 415 lei
Școala și Grădinița Mileanca 120 lei
Grădinița și Școala Tătărășeni 50 lei
Grădinița nr. 5 Darabani 25 lei
Grădinița nr. 2 Darabani 280 lei
Grup Școlar 25 lei
Școala Vatra 16 lei
Școala Hudești centru 25 lei
Grădinița și Scoala cu cl I-VIII Alba 216,5 lei         
Urna din Magazinul Central Darabani 290 lei

Fondurile obţinute vor fi direcţionate pentru susţinerea activităţilor de recuperare a celor 25 de copii cu cu dizabilități (sindrom Down, autism, paralizie cerebrală) de la Centrul „Steaua Speranţei” Dorohoi, care datorită sprijinului d-voastră vor beneficia în continuare de terapii recuperatorii şi de reabilitare, terapie ocupaţională pentru tinerii cu nevoi speciale, socializarea lor prin diferite activităţi recreative în cadrul comunităţii, organizarea unor grupuri suport de consiliere pentru părinți în vederea depășirii situației de criză și negare” a mai precizat Camelia Topală.
Parteneri: Primăria Orașului Darabani, Școlile și Grădinițele din Darabani, Hudești, Alba, Vatra, Mileanca, Havârna, Bajura, Concești,Tătărășeni, Cornești; Partener media: Darabaneni.ro.

4:58 pm Joi, 21 Iunie, 2012

3 Comentarii la “Campania „Din inimi de copii, pentru copii” a adunat 2362 lei”

 1. Ioan T spune:

  Un gest nobil! Felicitari tuturor celor implicati in aceasta binefacere.

 2. LOVE spune:

  RESPECT

 3. andy spune:

  Grup Scolar doar 25 de lei? Sa le fie rusine...

 4. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare