Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Liberalii darabaneni si-au ales conducerea, cu Florin, Roxana si Costel GALERIE FOTO & VIDEO


Membrii Partidului Naţional Liberal, organizaţia Darabani, s-au întâlnit, duminică, 31 martie 2013, pentru a-şi alege preşedintele şi un nou Birou Politic. La alegerile liberalilor a fost prezent şi şeful CJ Botoşani, Florin Ţurcanu, dar şi parlamentarii liberali Roxana Anuşca Ţurcanu şi Costel Şoptică.

Liberalii au ascultat în deschidere Imnul de Stat al României, şedinţa fiind moderată de Liviu Andronic, care în momentul în care a trebuit să pronunţe numele de familie al deputatei prezente în sală, i-a cerut sfatul preşedintelui CJ: „Cum să spun, d-le preşedinte?”. Primarul Corneliu Aroşoaie a fost singurul dintre preşedinţii celorlalte partide din Darabani care a răspuns invitaţiei liberalilor. Edilul şef al oraşului Darabani a mulţumit preşedintelui CJ şi parlamentarilor USL pentru deschiderea unităţii spitaliceşti din oraş. „Obiectivele noastre sunt comune, sper ca alegerile d-voastră să decurgă în condiţii normale, să vă alegeţi preşedintele şi Biroul Permanent, să puneţi cei mai competenţi dintre cei mai buni. Sunt doi gardieni afară, dacă cineva încearcă să fugă cu urna, vă rog să-i chemaţi pe ei” a spus Aroşoaie, care le-a urat succes liberalilor şi a dat mâna cu Liviu Hrimiuc, înainte de a părăsi sala Primăriei.Ţurcanu, apel public către viceprimarul ieşit din sală


Preşedintele PNL Botoşani şi-a exprimat regretul că a cedat la ultimele alegeri locale candidatura la Primăria Darabani PSD-ului. „Noi, în interiorul nostru, nu am găsit formula corectă să fim uniţi, să avem cea mai bună soluţie pentru Primărie” a spus Florin Ţurcanu, care a precizat că Liviu Hrimiuc va fi viitorul candidat la fotoliul de primar al oraşului Darabani. „Cetăţenii s-au săturat de circ, s-au săturat de scandal, nu mai au încredere în politicieni, doar dacă le prezentăm soluţii şi noi avem moralitatea noastră să dăm încredere cetăţenilor în noi. Cred că ultima decizie pe care filiala PNL Botoşani a luat-o şi l-a desemnat preşedinte interimar pe d-l Hrimiuc a fost cea mai bună decizie...Am încercat împreună cu d-voastră să avem cea mai bună soluţie pentru 2016...Suntem reprezentaţi la Darabani de un viceprimar căruia îi cer public în faţa d-voastră să facă tot ce depinde de el ca cetăţeanul să observe că viceprimarul liberal este aproape de cetăţeni şi face tot ce trebuie să facă un ales local pentru a obţine simpatia cetăţeanului” a precizat Ţurcanu, când viceprimarul Relu Cricleviţ nu era prezent în sală.Vă consider prietenii mei, colegii mei. Rolul meu şi dorinţa mea la Darabani este aceea de a întări, a întregi şi a crea unitate în cadrul organizaţiei PNL Darabani” le-a transmis liberalilor dărăbăneni şi deputatul Colegiului Darabani, Costel Şoptică.

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto

Te-ar mai putea interesa si:  Costel ŞopticăFlorin ŢurcanuPNL DarabaniRoxana Anusca
6:57 pm , 31 Martie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare