La multi ani!
Gânduri pentru un 2017 mai bun. LA MULŢI ANI!
Sambata, 31 Decembrie, 2016
Cu toții ne dorim să fim acasă de Sărbători, nu acolo unde locuim de obicei sau unde am plecat în lume, acolo unde am copilărit, acolo unde am umblat prin zăpadă colindând și urând. Nu tot timpul reușim acest lucru, motiv pentru care, cei aflați departe trăiesc trecerea dintre ani cu sentimente împărțite. Oricât de frumos ar fi locul unde ciocnești la ora 00:00, de bucatele de pe masă, de prietenii din jur, un gând tot pleacă spre orașul, satul, casa de ... continuare »
COMENTARIUL SĂPTĂMÂNII Darabaneni.ro vă urează La mulţi ani!
Joi, 31 Decembrie, 2015
Anul 2015 a fost unul în care împăcarea obligațiilor profesionale cu pasiunea pentru jurnalism din partea echipei Darabaneni.ro. Anii au trecut repede, iar unii membri ai echipei au făcut saltul spre un al statut socio-profesional, fapt care le-a adus și o serie de obligații în plus. La toate acestea se adaugă și problema scrierii de la distanță, a impresiei generale (dar false) că ești izolat de evenimente, că nu înțelegi starea de spirit. Totuși vizitele ... continuare »
Mesajul de Anul Nou al primarului Corneliu Aroşoaie
Marti, 23 Decembrie, 2014
Stimaţi dărăbăneni, Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, vă transmitem cele mai calde urări de sănătate şi împlinire alături de cei dragi. Fie ca Anul Nou să vă umple sufletul de bucurie şi să vă aducă linişte, speranţă şi încredere. Sărbători fericite şi un An Nou plin de realizări. La mulţi ani! Corneliu Aroşoaie, primarul oraşului Darabani continuare »
La multi ani!
Luni, 31 Decembrie, 2012

De la cel mai mic, până la cel mai mare, La mulţi ani tuturor! continuare »

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”
Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!