Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Ionut Alecsandru
JURNAL DE CĂLĂTORIE Darabaniul văzut prin ochii unei canadience
Duminica, 06 Septembrie, 2015
Era de Înălțarea Domnului și în ziua Praznicului Sfinților Împărați Constantin și Elena, două sărbători cu încărcătură specială pentru dărăbăneni, când am avut surpriza și bucuria să mă întâlnesc, din întâmplare, cu Ionuț Alecsandru. Nimeni altul decât dărăbăneanul devenit celebru pentru că, în decembrie 2014, a mers pe jos din Victoria în Vancouver (Canada) pentru a vota la alegerile prezidențiale. Îl cunoșteam pe Ionuț de mai mult timp, ... continuare »
Un darabanean a impresionat o lume intreaga la alegerile prezidentiale „Va iubim, Romania!!!” FOTO
Marti, 18 Noiembrie, 2014
Ovidiu-Ioan Raţiu și Ionuț Alecsandru sunt doi tineri români care au oferit o lecție de civism atât conaționalilor cât și lumii întregi. Aceștia au mers pe jos 127 de km din oraşul unde studiază până la Vancouver, pentru a vota. Călătoria a fost pregătită din pripă, ei luând această decizie după ce au văzut că aproximativ jumătate dintre români nu au participat la vot în primul tur al alegerilor prezidenţiale. Ionuț Alecsandru, unul dintre cei doi ... continuare »

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”