Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Gheorghe Dragotă

ANL ne-a dat OK-ul pentru construirea de locuinţe pentru tineri

Marti, 04 August, 2015

În primă fază vor fi construite 16, apoi 32 de locuinţe pentru tineri. Primarul Corneliu Aroşoaie ne-a informat că până în prezent, la sediul administraţiei publice locale s-au depus deja 12 cereri din partea tinerilor dărăbăneni. „Am semnat contractul de predare al terenului pe perioada construcţiei. ANL urmează să scoată proiectarea la licitaţie şi după elaborarea documentaţiei se contractează execuţia” a declarat pentru Darabaneni.ro, ing. Dragotă. ...  continuare »

Fara comentarii »

Un consilier local acuza functionari din cadrul Primariei de lipsa de respect fata de colegi

Marti, 04 Decembrie, 2012

„Am o întrebare pentru familia Zahariea. De ce, după ce s-a votat organigrama veche, nu mai răspund la Bună ziua unor colegi din Primărie. Cartea sfântă spune Iubeşte-ţi aproapele. De ce mai mergem la Biserică, dacă noi purtăm ură?” a spus Tîrniceru. Liniştea s-a lăsat în sală pentru câteva momente, iar Paulică Zahariea, secretarul oraşului, l-a întrebat pe consilierul independent care sunt persoanele la care se referă alesul local. „Soţiei mele şi ...  continuare »

20 Comentarii »

Consilierii locali au votat, fara primar, 7 proiecte de hotarare in 30 de minute

Vineri, 30 Noiembrie, 2012

În toiul manifestărilor marcate de apropiata Zi Naţională, proiectele de hotărâre au fost aprobate pe bandă rulantă de consilierii locali dărăbăneni. Astfel, aleşii au stabilit valoarea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2013, numărul şi cuantumul burselor elevilor dărăbăneni, au aprobat decontarea cheltuielilor privind naveta cadrelor didactice, un schimb de terenuri între Mihai Cracană şi oraşul Darabani, organigrama principalelor unităţi de ...  continuare »

3 Comentarii »

Tirniceru vs. Zahariea: „Ar trebui sa lasati praznicele si sa va apucati de legislatie”

Sambata, 03 Noiembrie, 2012

„Am o întrebare pentru d-l secretar. Vreau să-mi spună în baza cărei Hotărâri de Consiliu Local a semnat contractul de concesiune a suprafeţei de 750 mp pentru 45 de ani cu suma de 3700 lei între Primăria Darabani şi societatea Nord Express, în data de 25 mai 2012?” a spus Tîrniceru. Deoarece răspunsul secretarului oraşului a întârziat, Gheorghe Dragotă s-a oferit să explice această speţă. Consilierul local a insistat să primească un răspuns de la ...  continuare »

25 Comentarii »

Poza saptamanii

Zeci de botoșăneni stau la rând pentru a-și cumpăra bucatele de Paști, o imagine mai des întâlnită în vremurile de mult apuse. Să fie acesta un semn că pandemia este la final sau este acesta chiar rezultatul crizei sanitare?


Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare