Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Angelica Cretu
Școala Gimnazială ”Leon Dănăilă” are o nouă conducere ”Sunt deosebit de onorată și emoționată…”
Duminica, 08 Septembrie, 2019
”Povestea Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă” țesută cu atâta splendoare de munca profesorilor și voința elevilor m-a captat timp de 19 ani, oferindu-mi doar amintiri frumoase și prietenii legate atât cu foști colegi, dar mai ales cu foști elevi. Mulțumesc întregului colectiv al școlii, părinților și elevilor pentru încrederea și sprijinul acordat de-a lungul anilor! Stimați colegi, dragi elevi, vă urez mult succes în viitor, sănătate, încredere în ... continuare »
Sărbătoare cu 100 de felicitări, tablouri și...îmbrățișări „Copiii ne definesc timpul” GALERIE FOTO & VIDEO
Duminica, 26 Februarie, 2017
Copiii, ajutați de părinți sau bunici, au realizat machete care au cuprins câte 100 de piese, prezentând simbolistica lucrării lor. Momentul culminant al zilei a fost participarea la Parada numărului 100, cei mici mărșăluind prin școală în frunte cu Violeta Ungureanu, în aplauzele colegilor lor, a părinților, bunicilor și cadrelor didactice, printre acestea și Angelica Crețu, directorul unității de învățământ. De asemenea, elevii au participat și la ... continuare »
Cei mai buni matematicieni ai Școlii Leon Dănăilă, premianții Concursului Lumina Math GALERIE FOTO
Sambata, 25 Februarie, 2017
„Mă bucur să fiu aici astăzi între voi. Ne-am adunat pentru a-i felicita pe colegii voștri care au obținut rezultate excepționale la Concursul național Lumina Math”, le-a spus elevilor, Angelica Crețu, directorul unității de învățământ. Premianții au primit aplauze furtunoase în lumina blitzurilor aparatelor foto și telefoanelor celor prezenți la acest eveniment. Angelica Crețu i-a strigat pe rând, pe micii matematicieni, cei mai mulți elevi premianți ... continuare »
AVEM şi ultimul director de şcoală din Darabani
Luni, 24 Octombrie, 2016
Alin Prisăcariu a intrat primul în concursul organizat la Casa Corpului Didactic, luni, 24 octombrie, începând cu orele 9:00. Coordonatorul comisiei de examinare a fost acelaşi cadru didactic care i-a examinat şi pe ceilalţi dărăbăneni, în speţă Olguţa Şchiopu. „Doresc să duc mai departe ce am început”, ne-a mărturisit prof. Prisăcariu. Deoarece nu s-a înscris nimeni la concursul pentru ocuparea funcţiei de director adjunct, Consiliul Profesoral al ... continuare »
SURPRIZĂ la concursul pentru directorii de şcoli „Nu regret absolut nimic”. VEZI notele candidaţilor dărăbăneni
Miercuri, 12 Octombrie, 2016
Mare surpriză la concursul pentru funcţiile de directori de şcoli care a avut loc miercuri la Colegiul Naţional „A.T. Laurian” din Botoşani! Lucian Florea, actualul director în funcţie al Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” nu a reuşit să atingă pragul de 35 de puncte pentru a promova proba scrisă, fiind devansat de contracandidata sa, Angelica Creţu, care a obţinut nota 8,37 (41,850 puncte) faţă de 6,37 (31,850 puncte) cât a acumulat Florea. Cea mai ... continuare »
Patru profesori din Darabani participă la concursul pentru ocuparea funcţiilor de directori ai şcolilor
Marti, 11 Octombrie, 2016
Miercuri, 12 octombrie, are loc la Colegiul Naţional „A.T. Laurian” proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiilor de directori de şcoli, la care vor participa 152 de candidaţi, printre care şi patru cadre didactice ale unităţilor de învăţământ din Darabani. Candidaţii surpriză sunt Ovidiu Ştefănucă, care doreşte să fie director adjunct al Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, dar mai ales Angelica Creţu, care va fi în competiţie cu ... continuare »

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”