Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Ziua Copilului

Andreea Pînzariu, copilul minune al fotbalului dărăbănean FOTO & VIDEO

Marti, 01 Iunie, 2021

O cunoaștem de când era un ghemotoc blond care dribla băieții pe terenul de fotbal dintre blocurile din Darabani. Fetița subțirică cu chipul angelic este acum campioana României la fotbal feminin cu Universitatea Olimpia Cluj și omniprezentă la loturile naționale de juniori. Lansată în fotbalul mare de prof. Ovidiu Ștefănucă, Andreea Pînzariu va juca pentru calificarea în grupele Champions League, o competiție cu care fotbalul românesc nu s-a mai întâlnit de ...  continuare »

Fara comentarii »

La mulți ani, dragi copii!

Vineri, 01 Iunie, 2018

Imaginea copilăriei este unică. Peste 20 de fotografii, care nu mai au nevoie de nici o prezentare, surprinse la manifestările organizate la Darabani cu ocazia Zilei Copilului. (foto: Robert NECHIFOR) Click pe fotomontaj pentru a viziona Galeria de imagini  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare