Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

zapada

POTOPUL ALB Zapada de trei metri pe DN 29 A, la Bajura, drumuri judetene inchise GALERIE FOTO

Marti, 18 Decembrie, 2012

Oraşul Darabani este paralizat de zăpadă şi viscol. La intrarea în oraş dinspre Bajura stratul de zăpadă masura astăzi la prânz 3 metri, iar spre Păltiniş se circulă cu foarte mare greutate, mai mult în cazuri de urgenţă. Primarul comunei Păltiniş, Costel Romanescu, spune că s-au făcut eforturi supraomeneşti pentru ca să se poată circula între Păltiniş şi Darabani. Nici salvatorii dărăbăneni nu au mai ajuns la casele lor de aproximativ o săptămână ...  continuare »

Fara comentarii »

Scolile din Darabani isi redeschid miercuri portile. Doar elevilor navetisti li se vor motiva absentele

Marti, 18 Decembrie, 2012

„Am discutat cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean, şi din punctul nostru de vedere cred că s-ar putea ţine ore mâine, mai ales că a început să se circule şi pe străzile laterale ale oraşului. Astfel, Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” şi structurile arondate vor relua cursurile” a declarat pentru Darabaneni.ro, Lucian Florea, directorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”. Şi conducerea Liceului „Dimitrie Cantemir” a decis reluarea ...  continuare »

Fara comentarii »

Seful SVSU Darabani: „In oras nu se intra si nu se iese...Am pierdut evidenta zilelorGALERIE FOTO

Luni, 17 Decembrie, 2012

Situaţia este critică la nivelul oraşului Darabani, care rămîne, în continuare,izolat de restul lumii din cauza nămeţilor. Conform ultimelor informaţii, autofrezele care lucrează la deszăpezirea DN 29 A Dorohoi-Rădăuţi Prut erau la orele 20:30 în Lişna. „Sper ca mâine dimineaţă să fie şi la noi” a spus Gheorghe Sîsîiac, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Darabani care odată cu deblocarea drumului naţional îşi doreşte ...  continuare »

Fara comentarii »

Sfaturi ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta in lupta cu zapada si gerul

Duminica, 16 Decembrie, 2012

Având în vedere prognoza meteo pentru următoarele ore, recomandăm populaţiei să evite orice călătorie pe timp de viscol şi ninsoare puternică. Dacă, totuşi, deplasarea este necesară, informaţi-vă dacă pe traseul ales nu sunt drumuri blocate la numerele de telefon 0231/ 508.012 sau 0231/ 510.792 – pentru drumuri judeţene, şi 0231/ 508.012 şi 0231/516.524 – pentru drumuri naţionale. Asiguraţi-vă că sistemul de încălzire al autoturismului dumneavoastră ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare