Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
zapada
POTOPUL ALB Zapada de trei metri pe DN 29 A, la Bajura, drumuri judetene inchise GALERIE FOTO
Marti, 18 Decembrie, 2012
Oraşul Darabani este paralizat de zăpadă şi viscol. La intrarea în oraş dinspre Bajura stratul de zăpadă masura astăzi la prânz 3 metri, iar spre Păltiniş se circulă cu foarte mare greutate, mai mult în cazuri de urgenţă. Primarul comunei Păltiniş, Costel Romanescu, spune că s-au făcut eforturi supraomeneşti pentru ca să se poată circula între Păltiniş şi Darabani. Nici salvatorii dărăbăneni nu au mai ajuns la casele lor de aproximativ o săptămână ... continuare »
Scolile din Darabani isi redeschid miercuri portile. Doar elevilor navetisti li se vor motiva absentele
Marti, 18 Decembrie, 2012
„Am discutat cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean, şi din punctul nostru de vedere cred că s-ar putea ţine ore mâine, mai ales că a început să se circule şi pe străzile laterale ale oraşului. Astfel, Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” şi structurile arondate vor relua cursurile” a declarat pentru Darabaneni.ro, Lucian Florea, directorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”. Şi conducerea Liceului „Dimitrie Cantemir” a decis reluarea ... continuare »
Seful SVSU Darabani: „In oras nu se intra si nu se iese...Am pierdut evidenta zilelor” GALERIE FOTO
Luni, 17 Decembrie, 2012
Situaţia este critică la nivelul oraşului Darabani, care rămîne, în continuare,izolat de restul lumii din cauza nămeţilor. Conform ultimelor informaţii, autofrezele care lucrează la deszăpezirea DN 29 A Dorohoi-Rădăuţi Prut erau la orele 20:30 în Lişna. „Sper ca mâine dimineaţă să fie şi la noi” a spus Gheorghe Sîsîiac, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Darabani care odată cu deblocarea drumului naţional îşi doreşte ... continuare »
Sfaturi ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta in lupta cu zapada si gerul
Duminica, 16 Decembrie, 2012

Având în vedere prognoza meteo pentru următoarele ore, recomandăm populaţiei să evite orice călătorie pe timp de viscol şi ninsoare puternică. Dacă, totuşi, deplasarea este necesară, informaţi-vă dacă pe traseul ales nu sunt drumuri blocate la numerele de telefon 0231/ 508.012 sau 0231/ 510.792 – pentru drumuri judeţene, şi 0231/ 508.012 şi 0231/516.524 – pentru drumuri naţionale. Asiguraţi-vă că sistemul de încălzire al autoturismului dumneavoastră ... continuare »

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”