Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Vocea Romaniei

Bogdan Dumitraș: ”Vă mulțumesc pentru toată perioada asta frumoasă pe care mi-ați oferit-o”

Duminica, 15 Decembrie, 2019

Vreau să vă mulțumesc pentru mesaje, mulțumesc pentru susținere, pentru voturi, pentru toată perioada asta frumoasă pe care mi-ați oferit-o, vă mulțumesc pentru că m-ați adus până în semifinala concursului Vocea României și că foarte mulți dintre d-voastră m-au văzut chiar și în marea finală…” a transmis pe pagina sa oficială de facebook Bogdan Dumitraș, care a mulțumit de asemenea și întregii echipe care a contribuit la evoluția sa extraordinară ...  continuare »

Fara comentarii »

Bogdan Dumitraș: ”Să știți că momentul de aseară vi-l dedic vouă”

Duminica, 08 Decembrie, 2019

”Vreau să vă mulțumesc pentru mesaje, pentru susținere și pentru încrederea acordată, nu în ultimul rând vreau să vă mulțumesc pentru voturi. Vă mulțumesc că sunteți părtași la îndeplinirea visului meu pe scena Vocea României. Să știți că momentul de aseară vi-l dedic vouă și abia aștept să încep repetițiile pentru momentul de săptămâna viitoare în care mai mult ca sigur va fi un moment plin de energie și de emoție…” a fost mesajul video ...  continuare »

Fara comentarii »

Dărăbăneanul Bogdan Dumitraș s-a calificat în semifinale la Vocea României ”Am visat mult la acest moment” VIDEO

Sambata, 30 Noiembrie, 2019

Bogdan Dumitraș, originar din Teioasa (Darabani) a fost alesul Irinei Rimes, după duelul dărăbăneanului cu surorile Jovana și Elena Milovanovic, vineri seară la Vocea României. Săptămâna viitoare toți dărăbănenii trebuie să-l voteze pe Bogdan, pentru a ajunge în marea finală a show-ului de la ProTV. ”Sunt extrem de fericit. Am visat mult la acest moment și mă bucur că am ajuns în live-uri! Vă mulțum ...  continuare »

Fara comentarii »

Muzicianul originar din Darabani merge mai departe la Vocea României ”Mulțumesc că îmi sunteți alături” FOTO&VIDEO

Miercuri, 06 Noiembrie, 2019

Bogdan Dumitraș, talentatul muzician care a copilărit în Teioasa (Darabani) a ieșit învingător în prima rundă de knockout-uri din cadrul concursului Vocea României. După recitalurile celor 3 concurenți din echipa Irinei Rimes, antrenoarea și-a făcut mea culpa deoarece nu a ales cea mai potrivită piesă pentru Bogdan Dumitraș și a dorit să-și repare greșeala alegând să meargă mai departe în concurs cu percuționistul Filarmonic ...  continuare »

Fara comentarii »

Un tânăr cu rădăcini în Darabani face senzație la Vocea României ”Mă simt fabulos” FOTO & VIDEO

Sambata, 07 Septembrie, 2019

”E emoționant când realizezi cam câtă lume se gândește la tine și vrea să împărtășească experiența asta frumoasă cu tine. Vreau să ajung cât mai departe, să reușesc alături de Irina să realizăm momente spectaculoase, memorabile și să rămânem pe buzele tuturor spectatorilor și telespectatorilor” a mai adăugat Bogdan, cel care a absolvit Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași și în prezent lucrează ca percuționist la ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare