Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Viitorul Blandesti

FOTBAL CU ASPIRINĂ, SĂNĂTATEA TOT PRIMA A plouat cu goluri la Blândeşti GALERIE FOTO & VIDEO

Duminica, 16 Octombrie, 2016

CS Sănătatea Darabani şi-a mărit golaverajul din fruntea Ligii a IV-a. Adrian Ghiorghiciuc a deschis balul în minutul 5 după un şut la colţul lung. După ce Florin Eşanu ia bara la ţintă, Ghiorghiciuc realizează „dubla”. Colac peste pupăză, centralul Sorin Ailenei dictează penalti la un henţ în careul celor din Blândeşti, iar portarul Alin Andruş transformă. Adrian Cososchi face slalom prin noroi şi printre trei adversari, servindu-l pe Corneliu ...  continuare »

Fara comentarii »

„Independenţii” au umplut plasa de goluri la minifotbalul din Botoşani GALERIE FOTO

Luni, 25 Aprilie, 2016

Foarte frig la Botoşani, în prima zi a săptămânii. Dărăbănenii s-au încălzit marcând 5 goluri în prima repriză a partidei cu Viitorul Blândeşti. Cosmin Ştefănucî şi Răzvan Halaicu au marcat câte două goluri, iar Alexandru Stancoschi a punctat o dată. În debutul celui de-al doilea mitan, oaspeţii au reuşit golul de onoare prin Cosmin Gîngă, dar cam atât. Dărăbăneni au mai dat 4 prin „dubla” lui Stancoschi, Halaicu şi Adrian Stîncă, bifând o ...  continuare »

Fara comentarii »

Dărăbănenii nu au fost prea „blânzi” cu Viitorul Blândeşti GALERIE FOTO

Duminica, 13 Martie, 2016

În minutul 4, Marian Ungureanu şutează o minge puţin peste transversala porţii lui Marius Panciuc, iar Răzvan Halaicu este „îngălbenit” după 18 minute de joc la o fază în care dărăbănenul faultează la jumătatea terenului. „Victima” sa, Cosmin Gîncă, vede şi el cartonaşul galben câteva secude mai târziu la o intrare mai dezordonată la acelaşi Halaicu. În minutul 30, Vlad Costaş centrează în careul de 16 metri, iar Eşanu Forin trece puţin pe ...  continuare »

Fara comentarii »

Juniorii Sănătăţii, locul III la Memorialul „Ion Bordeanu”-rural GALERIE FOTO

Joi, 11 Februarie, 2016

Micii dărăbăneni au făcut scor alb cu FC Flacăra Flămânzi, în condiţiile în care FC Ripiceni a declarat forfait. Copiii antrenaţi de Radu Caşuba şi Victor Găluşcă au terminat la egalitate (2-2) cu Viitorul Blândeşti la finalul timpului regulamentar, dar au pierdut la loviturile de departajare (3-4). După acelaşi scenariu s-au desfăşurat ostilităţile şi în partida cu Unirea Săveni, dar micii fotbalişti şi-au luat revanşa în finala mică împotriva ...  continuare »

Fara comentarii »

VIITORUL BLÂNDEŞTI prea „blândă” pentru CS SĂNĂTATEA DARABANI (2-4) GALERIE FOTO

Duminica, 16 August, 2015

Oaspeţii au controlat partida încă de la debut, dar Emi Bujor voleibalează mingea în atac, iar şutul frumos a lui Bogdan Ceică este urmat de lovitura de cap a lui Ovidiu Ştefănucă, care zguduie bara tranversală a porţii lui Marius Panciuc. Perju „ară” flancul stâng, iar Răzvan Halaicu termină tarlaua, dar la câteva minute după ce Doruţu Ştefănică, unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti pe care i-a avut Darabaniul, îi reproşează la mişto lui ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare