Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Victor Ponta

PNL Botosani, contraatac la premier: „Victor Ponta a făcut din minciuna politica de stat!”

Vineri, 16 Mai, 2014

„Fără a dezvolta un subiect incomod pentru Victor Ponta și pentru interesele PSD din zona alimentației publice, facem o rectificare importantă ultimelor declarații făcute de primul ministru, la Botoșani” se precizează într-un comunicat de presă emis de PNL Botoşani după ce premierul l-a atacat pe candidatul liberal botoşănean la Parlamentul European, Mihai Ţurcanu, despre care a afirmat că l-a demis pentru că „își atinsese deja gradul de incompetență, ...  continuare »

Fara comentarii »

Arosoaie i-a solicitat lui Ponta linie de garda si inca 10 paturi pentru spitalul din Darabani GALERIE FOTO

Vineri, 16 Mai, 2014

Aroşoaie a sosit la Primăria Botoşani la 12:15 împreună cu senatorul Şerban Mihăilescu. Primarul oraşului Darabani a luat cuvântul în faţa mai marilor PSD, după omologul său din Dorohoi, Dorin Alexandrescu. Edilul şef al urbei şi-a început alocuţiunea prin a-i adresa mulţumiri premierului pentru că s-a redeschis unitatea spitalicească din Darabani. Nici nu a apucat Aroşoaie să termine prima propoziţie, că Victor Ponta l-a întrebat: „Ce face spitalul?” ...  continuare »

Fara comentarii »

Costel Soptica: „Motorina pentru agricultura – necesitate sau agent electoral?”

Marti, 08 Aprilie, 2014

Deputatul Colegiului Darabani, liberal Costel Şoptică, a susţinut marţi, 8 aprilie a.c., o declaraţie politică în plenul Camerei Deputaţilor afirmând că decizia Guvernului Ponta III de a creşte acciza la carburanţi este una greşită şi ar conduce la diminuarea subvenţiei agricultorilor cu cel puţin 24%. De asemenea, secretarul Comisiei pentru agricultură din Parlamentul României consideră că amânarea acestei măsuri după alegerile europarlamentare ...  continuare »

Fara comentarii »

COMENTARIUL SAPTAMANII Dupa un an de guvernare USL-ista

Luni, 13 Mai, 2013

Nici nu au trecut bine Sărbătorile Pascale că, românii au fost nevoiți să dea din nou piept cu politica, misiune deloc ușoară când au de făcut bilanțul unui an de guvernare USL. Atât presa scrisă cât și televiziunile au tratat pe larg acest subiect. Unii au contabilizat doar eșecurile, alții au văzut doar părțile bune, unii s-au arătat foarte mulțumiți, dar cei mai mulți dezamăgiți. Evident, cei doi lideri ai coaliției s-au declarat satisfăcuți de ...  continuare »

Fara comentarii »

Andrei Dolineaschi: „Acest spital nu e deschis pentru a dovedi o forţă politică sau a da un semnal, ci pentru cei 30 de mii-40 de mii de oameni”

Sambata, 16 Martie, 2013

„Mulţumesc în primul şi în primul rând d-lui prim-ministru Victor Ponta. Nu fac speech politic, propagandă politică, dar ăsta e adevărul. Dacă nu era voinţa şi sprijinul d-lui, acest lucru nu se realiza. Am dus în anul 2012 o bătălie complicată” a afirmat Dolineaschi, care a mai punctat meritul senatorului Şerban Mihăilescu în redeschiderea spitalului de la Darabani. „Dacă nu era d-lui să ia tot procedeul de la început, probabil nu ajungeam acum la ...  continuare »

Fara comentarii »

Darabanenii la breaking news: „Realitatea este mai cruda decat imaginile”, prefect demis de troiene. GALERIE FOTO de pe DN 29A

Joi, 20 Decembrie, 2012

Cel mai nordic oraș al țării a ajuns pe prima pagină a ziarelor din țară și subiect la breaking news în urma potopului alb care a acoperit județul Botoșani în ultimile zile. A venit iarna, zăpadă multă, incompetență, autorități surprinse de vreme, un peisaj cu care eram obișnuiți deja. Pentru cei mai mulți de la centru, lucrurile se petreceau undeva departe și oricum erau alte lucruri mai importante, precum formarea Guvernului. Liniștea a fost spartă în ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina  1  2
Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare