Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Valentine's Day

Valentine’s Day prom, sarbatoare americana cu participanti autohtoni GALERIE FOTO

Luni, 18 Februarie, 2013

Pendulând între importatul Valentine's Day şi „demodatul” Dragobete, elevii de la Liceul Dimitrie Cantemir au hotărât să dea întâietate sărbătorii americane şi au organizat vineri 15 februarie o petrecere în cinstea Sf. Valentin, sfânt care nu este celebrat în ziua de 14 februarie în calendarele ortodoxe. Dar ghidându-se după sloganul „Trăiască motivul!” la Darabani acest sfânt a avut parte de o sărbătorire destul de fastuoasă. Organizatorii ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare