Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Uvertura Mall Botosani

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, organizată din nou la Mall

Joi, 20 Octombrie, 2016

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoșani va organiza joi, 20.10.2016,  bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei 2016. Absolvenţii unei forme de învăţământ care nu şi-au găsit înca un loc de muncă, dar şi alte categorii de persoane au şansa de a intra pe piaţa muncii, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolventi, ce va avea loc în data de 20 octombrie 2016 cu începere de la orele 9:00 la UVERTURA M ...  continuare »

Fara comentarii »

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, din nou la Mall

Marti, 15 Septembrie, 2015

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii din acest an, în data de 25 septembrie 2015, începand cu orele 09:00, în incinta Uvertura Mall (etaj 4). Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi din 25 septembrie este o manifestare ce se înscrie în tradiţia activităţilor implementate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi reprezintă un prilej ...  continuare »

Fara comentarii »

Bursa generală a locurilor de muncă, organizată la Uvertura Mall Botoşani 

Vineri, 24 Aprilie, 2015

Bursa generală a locurilor de muncă din 24 aprilie este o manifestare ce se înscrie în tradiţia activitătilor implementate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi reprezintă un prilej de promovare a ofertei de locuri de muncă, o posibilitate concretă de a realiza o interacţiune directă cu persoanele aflate în cautarea unui loc de muncă şi selectarea persoanelor care corespund cerinţelor angajatorilor. AJOFM Botoşani vine în sprijinul ...  continuare »

Fara comentarii »

Si noi putem salva vieti, nu numai ingerii. Doneaza 2% pentru SMURD!

Sambata, 15 Februarie, 2014

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani în colaborare cu „Fundaţia pentru SMURD” derulează până pe 25 mai 2014, o campanie de informare a cetăţenilor judeţului cu privire la posibilitatea direcţionării a 2% din impozitul pe venit pentru susţinerea activităţii Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare. SMURD Botoşani intervine pentru a salva viaţa cetăţenilor judeţului ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare