Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

USL

Tîrniceru l-a taxat şi pe Şoptică la TeleM: „Nu a făcut nimic pentru zona respectivă”

Duminica, 11 Octombrie, 2015

Emisiunea de la TeleM de săptămâna trecută care l-a avut ca invitat pe Dan Tîrniceru-Ifrim a generat numeroase discuţii pro şi contra în Darabani. Cu toate că principala „ţintă” a consilierului independent a fost partidul de guvernământ, de criticile lui Tîrniceru nu au scăpat nici reprezentanţii opoziţiei, în speţă liberalii, în frunte cu deputatul Şoptică, despre care consilierul dărăbănean a afirmat că nu a făcut nimic pentru zona oraşului ...  continuare »

Fara comentarii »

Banicioiu la Darabani: „Nici macar Ceausescu nu s-a gandit sa inchida spitalele” GALERIE FOTO

Marti, 11 Noiembrie, 2014

PSD-iştii au încercat să-i sensibilizeze pe dărăbăneni cu drama unităţii spitaliceşti din localitate, a cărei activitate a fost suspendată în aprilie 2011 de către Guvernul Boc, Spitalul Orăşenesc devenind secţie exterioară a Spitalului Judeţean doi ani mai târziu, în timpul guvernării USL, când social-democraţii erau aliaţi cu liberalii. Bannerele cu mesajul: „Să-i mulţumim lui Victor Ponta că a redeschis Spitalul Darabani!” erau afişate pe ...  continuare »

Fara comentarii »

INTERVIU Costel Soptica: „Suntem inca intr-un barbotaj in care avem apa si ulei, iar uleiul nu a reusit sa iasa complet la suprafata”

Vineri, 07 Martie, 2014

După dizolvarea alianţei USL, deputatul Colegiului Darabani, Costel Şoptică, a acordat un interviu pentru Darabaneni.ro în care afirmă că nu regretă nici un moment schimbarea politică care s-a produs şi nu exclude în totalitate posibilitatea unei alianţe a liberalilor cu democrat-liberalii. Paradoxal, deputatul liberal afirmă că acum au crescut şansele de salvare a Parchetului şi Judecătoriei din Darabani, ca urmare a amendamentului pe care parlamentarul l-a depus ...  continuare »

Fara comentarii »

COMENTARIUL SAPTAMANII Zazanie, populism si ineficienta

Sambata, 22 Februarie, 2014

Scandalurile din politica românească din ultimul timp, au arătat că o iubire împotriva firii nu poate duce la infinit. Disensiunile la vârful alianței USL au generat deja o serie întreagă de scenarii posibile, unele dintre ele, alimentate și de disponibilitatea arătată de partide precum PDL sau PMP de a avea colegi noi de alianță în opoziție. Dar dincolo de strategiile de la nivel înalt, contrele apărute, în interiorul alianței de guvernare au arătat ...  continuare »

Fara comentarii »

Costel Soptica a depus amendament impotriva desfiintarii Parchetului si Judecatoriei Darabani

Luni, 17 Februarie, 2014

Deputatul Colegiului Darabani a motivat că prin desfiinţarea Judecătoriei şi Parchetului Darabani se aduce atingere accesului la justiţie din cauza distanţelor mari pe care ar trebui să la parcurgă locuitorii din zonă până la cele mai apropiate instanţe. Liberalul a invocat şi raportul „Sisteme judiciare din Europa: Eficienţa şi calitatea justiţiei” elaborat de Comisia Europeană pentru Eficienţa Justiţiei (CEPEJ) în 2012 care atrage atenţia că accesul ...  continuare »

Fara comentarii »

COMUNICAT Liliana Minca despre desfiintarea Parchetului si Judecatoriei Darabani: „Profanarea Justitiei-ultimul obstacol USL spre anarhism”

Duminica, 16 Februarie, 2014

„Prin trecerea acestui  proiect de lege înaintat Ministerului Justiției de către CSM se vor încălca o serie de drepturi elementare ale justițiabililor dintr-un areal deloc de neglijat din nordul județului Botoșani. Efectele negative, sociale și economice, ale unei astfel de decizii sunt greu de cuantificat. Atât reprezentanții administrațiilor publice locale din zonă, locuitorii orașului Darabani și ai comunelor arondate administrativ acestui oraș, cât și ...  continuare »

Fara comentarii »

COMENTARIUL SAPTAMANII Taranii infractori versus politicieni superimuni

Sambata, 14 Decembrie, 2013

Pe 27 aprilie 2012, USL depunea o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ungureanu, în care introducea un paragraf și despre gazele șist, care suna cam așa: „De ce au fost aprobate acordurile ce permit Chevron exploatarea gazelor de șist, in condițiile în care nu existau studii şi nici cadrul legislativ specific care să  reglementeze condițiile tehnice de explorare-exploatare care să evite riscurile geologice, de mediu şi de poluare a apelor freatice?". ...  continuare »

Fara comentarii »

COMENTARIUL SAPTAMANII Dupa un an de guvernare USL-ista

Luni, 13 Mai, 2013

Nici nu au trecut bine Sărbătorile Pascale că, românii au fost nevoiți să dea din nou piept cu politica, misiune deloc ușoară când au de făcut bilanțul unui an de guvernare USL. Atât presa scrisă cât și televiziunile au tratat pe larg acest subiect. Unii au contabilizat doar eșecurile, alții au văzut doar părțile bune, unii s-au arătat foarte mulțumiți, dar cei mai mulți dezamăgiți. Evident, cei doi lideri ai coaliției s-au declarat satisfăcuți de ...  continuare »

Fara comentarii »

Soptica si Mihailescu sunt noii parlamentari de Darabani. Popescu este si el in carti

Luni, 10 Decembrie, 2012

Social-liberalii Şerban Mihăilescu şi Costel Şoptică s-au impus braţ la braţ în cursa pentru fotoliile din Parlamentul României. Progresistul Şerban Mihăilescu a adunat pe Colegiul Săveni-Darabani 34.909 voturi, adică un procent de 71, 34%, în timp ce liberalul Costel Şoptică a fost votat de 16.053 dintre alegătorii Colegiului Darabani, acumulând 71,93 % din sufragii. Marele perdant al acestor alegeri este dărăbăneanul Stelică Iacob Strugaru care a acumulat ...  continuare »

14 Comentarii »

S-a tras cortina peste alegerile parlamentare. USL-istii jubileaza, la Darabani, anticipand 70%

Duminica, 09 Decembrie, 2012

La Darabani, candidaţii social-liberali la Parlamentul României, Costel Şoptică şi Şerban Mihăilescu, sărbătoresc deja victoria. „Până acum s-au numărat 70% dintre buletinele de vot, iar procentajul meu este de  70-71%, până în prezent. Este posibil să fiu ales deputat cu cel mai mare număr de voturi din judeţ, iar în acest caz nu pot să fiu modest. D-l Mihăilescu are cu 1-2 procente mai puţin” a declarat pentru Darabaneni.ro, Costel Şoptică. 45% ...  continuare »

14 Comentarii »

Frig, fete dezbracate si atmosfera incendiara la spectacolul USL GALERIE FOTO & VIDEO

Joi, 06 Decembrie, 2012

Gerul de afară nu i-a oprit pe dărăbăneni să iasă din casă la spectacolul USL de joi, 6 decembrie. Petrecerea a fost deschisă de celebra interpretă de folclor, Margareta Clipa. Efortul artistei de a-i încălzi pe ce cei prezenți prin cântec și joc a avut succes doar pe jumătate. Următorii invitați au venit de peste Prut, şi anume frații Ștefăneţ care împreună cu Ion Paladi au reșit să-i determine pe câţiva dărăbăneni să se prindă în horă. Dacă ...  continuare »

15 Comentarii »

CUPA USL cu Soptica la lovitura de start si primarul liberal de la Mileanca, „fan” PDL FOTO

Miercuri, 28 Noiembrie, 2012

Sancos şi-au respectat statutul de mare favoriţi ai competiţiei, zdrobindu-i pe Bombeni cu 15-2, atacantul Costel Dobrincu marcând nu mai puţin de 7 goluri, asta după ce Bombeni îi „bombardase” pe Galactici cu 2-1. Havârna s-a impus fără drept de apel (7-1) în faţa celor de la Naţional Arena, Roman Jităreanu realizând hattrick-ul pentru Havârna, iar Şoptică Team s-a înclinat în faţa team-ului din Drăguşeni cu 2-9. Drăguşeni se anunţă o nucă tare la ...  continuare »

1 Comentariu »

Costel Soptica: „Vad si va cred ca sunteti dezamagiti” VIDEO

Marti, 27 Noiembrie, 2012

Aspirantul la un fotoliu de deputat în Colegiul Darabani a spus că înţelege nemulţumirile oamenilor din zonă, el precizând că „Sunt născut în Suharău, sunt de-al d-voastră, de-al locului”. „Problemele d-voastră nu-mi sunt străine. Părinţii mei m-au invitat să trec astăzi pe la ei pentru că este ziua lui tata. Când eram în clasa a V-a, tatăl meu mi-a dat doi viţei, în primăvară, să-i crec până în toamnă. Recunosc că am mai tăiat nişte ...  continuare »

4 Comentarii »

Politicienii, in gura darabanenilor: „De unde atata hotie si potlogarie?” GALERIE FOTO

Marti, 27 Noiembrie, 2012

Candidatul USL la Camera Deputaţilor pe Colegiul Darabani, Costel Şoptică, şi Marius Budăi, care l-a reprezentat pe senatorul Şerban Mihăilescu, pretendentul la un nou fotoliu de parlamentar în Colegiul Săveni-Darabani, au venit duminica trecută în faţa dărăbănenilor împreună cu şefii Primăriei din localitate şi alţi aleşi dărăbăneni. Oamenii le-au prezentat politicienilor nemulţumirile şi necazurile cu care se confruntă, dar au avut puterea să-l ...  continuare »

4 Comentarii »

Candidatul USL la Senat pe Colegiul Darabani-Saveni a ajutat un bolnav sa-si recapete vederea

Luni, 26 Noiembrie, 2012

Un bărbat din Santa Mare, în vârstă de 51 de ani, şi-a recăpătat vederea după ce mai bine de doi ani, a trăit în întuneric. Suferind de cataractă avansată la ambii ochi şi fără nici o sursă de venit, Gelu Curcă nu mai spera să vadă lumina zilei. Cazul său l-a impresionat pe senatorul Şerban Mihăilescu, care a facut tot ce a fost necesar pentru ca bărbatul să poată vedea, din nou, şi să ducă o viaţă normală, se arată într-un comunicat de presă al ...  continuare »

5 Comentarii »

Sicane intre USL si ARD in CJ pentru desfiintarea/reinfiintarea Spitalului din Darabani FOTO & VIDEO

Miercuri, 14 Noiembrie, 2012

Consilierii judeţeni au aprobat astăzi, în şedinţă extraordinară, transferul managementului Spitalului Orăşenesc Darabani de la CL Darabani către CJ Botoşani, iar apoi aleşii au parafat desfiinţarea unităţii spitaliceşti în vederea reorganizării unităţii sanitare ca structură fără entitate juridică în cadrul Spitalului Judeţean Botoşani. Discuţiile pe baza acestui proiect de hotărâre au generat ironiile consilierilor PDL la adresa rivalilor lor ...  continuare »

Fara comentarii »

USL-istii fac naveta Bucuresti-Botosani-Darabani in preajma campaniei electorale

Miercuri, 31 Octombrie, 2012

Costel Şoptică şi Şerban Mihăilescu, candidaţii Uniunii Social Liberale pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 4 Darabani, respectiv Colegiul Senat Săveni-Darabani au devenit o prezenţă constantă în ultimul timp în Darabani. „Dacă vor voturile noastre trebuie să cunoască nevoile oamenilor din zona oraşului Darabani” a spus primarul Corneliu Aroşoaie în cadrul ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local. „Vom lansa invitaţia la vot în cadrul unui ...  continuare »

2 Comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare