Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

urmarit international

Urmariti international depistati si incarcerati de politisti

Luni, 16 Septembrie, 2013

În ziua de 12.09.2013, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Botoşani au identificat şi escortat pe I. Brînduşa Nicoleta de 21 ani, din sat Mlenăuți, comuna Hudești, persoană urmărită internațional, împotriva căreia Tribunalul Suceava a emis mandat de arestare preventivă pentru comiterea de infracțiuni informatice. Tânăra a fost prezentată instanței de judecată pentru confirmarea mandatului, fiind ulterior încarcerată în arestul ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare