Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Universul

A FOST ODATA PRESA…Povestea celui mai celebru ziar din Romania Interbelica

Marti, 29 Ianuarie, 2013

Povestea celui mai de succes ziar din România Interbelică începe, la rândul ei, cu povestea unui italian ajuns în țara noastră în perioada Războiului de Independență. Luigi Cazzavillan ajunge în 1877 în Regat, în calitate de corespondent de război pentru câteva publicații italiene. A hotărât să rămână în România, și chiar dacă a practicat diverse meserii, printre care comerciant de produse farmaceutice, nu a renunțat niciodată la pasiunea sa de ziarist ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare