Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Uniunea Europeana

Peste un milion cinci sute de persoane au tranzitat frontiera de est a României de la începutul sezonului estival

Duminica, 31 Iulie, 2016

În perioada iunie-iulie 2016, în punctele de trecere a frontierei de la graniţa cu R. Moldova au fost înregistrate aproximativ 1.600.000 de treceri persoane, din care 780.000 pe sensul de ieşire din ţară şi 800.000 pe sensul de intrare în ţară. În aceeaşi perioadă a anului trecut, au fost înregistrate 1.300.000 de treceri persoane, constatandu-se o creştere cu 23 %. Cele mai tranzitate puncte au fost Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa (490.000 treceri) şi ...  continuare »

Fara comentarii »

Un parlamentar anunţă că agricultorii afectaţi de secetă vor fi despăgubiţi

Vineri, 23 Octombrie, 2015

Parlamentarul social-democrat anunţă că banii vor fi distribuiţi către fermieri imediat după ce se va primi acordul Comisiei Europene și vor fi depuse cererile de despăgubire, cel mai probabil începând cu data de 1 noiembrie, urmând ca de la începutul sau jumătatea lunii decembrie (imediat ce va veni răspunsul Comisiei Europene) să înceapă și plata efectivă a acestor despăgubiri."Vor fi despăgubiți toți agricultorii care au suferit pierderi pe arii mai ...  continuare »

Fara comentarii »

Şoptică „reîncărcat”: „Zero” absorbţie a fondurilor prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020

Vineri, 09 Octombrie, 2015

„Vreau să vă supun atenției o situație care este deosebit de gravă, dar pe care coaliția de guvernare încearcă să ne-o prezinte ca pe o mare realizare. Sunt aproape doi ani de când Uniunea Europeană a intrat în alt exercițiu financiar, timp în care România nu a reușit să demareze niciun proiect, să facă vreo plată prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020. Este ”zero” absorbția fondurilor UE pentru perioada de alocare 2014-2020” ...  continuare »

Fara comentarii »

Costel Şoptică pro „Visul fermierilor: soia modificată genetic… Creşte productivitatea şi scad cheltuielile”

Vineri, 05 Iunie, 2015

„Vreau să vă supun atenţiei un alt subiect ce nu are legătură cu dezbaterile zilei legate de defrişări. Este vorba de organismele modificate genetic. Şi nu oricare, ci soia modificată genetic. Fermierii cer din ce în ce mai puternic reintroducerea în cultură soia modificată genetic, pentru că avantajele economice ale acestei culturi sunt de netăgăduit”se precizează într-un comunicat emis de deputatul Colegiului Darabani, Costel Şoptică, declaraţie ...  continuare »

Fara comentarii »

DE VACĂ…„Producătorii de lapte lăsaţi în voia sorţii de către Guvernul Ponta” VEZI care parlamentar spune asta

Sambata, 04 Aprilie, 2015

„România mai trebuie să treacă printr-un şoc – cel al desfiinţări cotelor de lapte, care, până la 1 aprilie 2015, a făcut ordine pe piaţa de profil a Uniunii Europene. Crescătorii de animale, în special, se aşteaptă la ce este mai rău pentru ei, invazia laptelui din restul Europei, dar, mai ales, a produselor din lapte, putând duce la falimente în lanţ pe această piaţă, în România. Chiar dacă decizia a fost anunţată de Uniunea Europeană de mai ...  continuare »

Fara comentarii »

FOTOREPORTAJ Dărăbănenii, peste tot „acasă”. Germania-Jurnal de călătorie

Marti, 24 Martie, 2015

Germania este astăzi motorul Europei atât din punct de vedere economic cât și din perspectia influenței politice. Pentru cei din Est, care ne zbatem între democratizare și indetificarea drumului către progres, nemţii pot fi un exemplu. Ei au reușit să treacă peste vicisitudinile istoriei, și-au asumat trecutul și au construit din ruine una dintre societățile cele mai stabile și una dintre economiile cele mai performate din lume. O călătorie în această țară ...  continuare »

Fara comentarii »

Sa-i dam bice la vot! Europa, venim!

Luni, 26 Mai, 2014

Unii dintre dărăbăneni s-au pornit deja spre Bruxelles, via secţia de votare de la graniţa de est a Uniunii Europene.  continuare »

Fara comentarii »

Ucraineni care au incercat sa treaca ilegal frontiera, opriti de politistii darabaneni FOTO

Joi, 12 Decembrie, 2013

În data de 11 decembrie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, au depistat şi reţinut în apropierea frontierei de stat, două persoane care aveau asupra lor câte un rucsac şi nu vorbeau limba română. În urma verificărilor specifice efectuate în cooperare cu autorităţile statului vecin, s-a stabilit că bărbaţii se numesc S.D., de 20 de ani şi B.M. de 22 de ani, ambii ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare