Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

TSD Botosani

Un profesor darabanean candideaza la functia de vicepresedinte al TSD Botosani

Sambata, 21 Septembrie, 2013

Există şapte funcţii de vicepreşedinţi pentru fiecare din cele şase colegii parlamentare plus municipiul Botoşani şi şapte candidaţi, aşă că dărăbăneanul Ovidiu Ştefănucă (foto dreapta) nu ar trebui să aibă mari emoţii în obţinerea unui fotoliu de vicepreşedinte TSD Botoşani. Profesorul de educaţie fizică şi sport al Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” s-a înscris în PSD în primăvara acestui an, iar la jumătatea lunii august a fost ales ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare