Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

trecere ilegala a frontierei de stat

6 turci au trecut ilegal frontiera, de Crăciun FOTO

Vineri, 27 Decembrie, 2019

Persoanele au fost conduse la sediul SPF Rădăuți-Prut pentru cercetări, unde s-a constatat că aveau asupra lor documente de identitate emise de autoritățile din Turcia. Totodată, în urma verificărilor efectuate în comun cu polițiștii de frontieră din R. Moldovas-a stabilit că persoanele în cauză sunt șase bărbaţi, cetăţeni turci, cu vârste cuprinse între 20 și 38 de ani şi au trecut ilegal frontiera din R. Moldova în România cu scopul de a ajunge ...  continuare »

Fara comentarii »

Un moldovean a trecut ilegal frontiera pentru a munci în România FOTO

Marti, 19 Martie, 2019

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut efectuează cercetări cu privire la un cetăţean moldovean care a fost depistat pe teritoriul României, imediat după ce a trecut ilegal frontiera de stat. În data de 18 martie 2019, în jurul orei 06.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere cu ajutorul sitemului SORIC, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontie ...  continuare »

Fara comentarii »

Şase cetăţeni afgani opriţi la frontiera de nord

Vineri, 21 Octombrie, 2016

Imediat, poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea persoanelor în cauză şi conducerea lor la sediul sectorului, pentru continuarea cercetărilor. În urma verificărilor specifice efectuate şi din declaraţii, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni afgani, patru bărbaţi, o femeie şi un copil, cu vârste cuprinse între 4 şi 31 ani, care au încercat să intre ilegal în România din Ucraina traversând râul Prut, cu scopul de a ajunge ...  continuare »

Fara comentarii »

Pescar din Republica Moldova, „pescuit” din Prut de catre poliţiştii de frontieră FOTO

Vineri, 01 Mai, 2015

În data de 29 aprilie a.c., în jurul orelor 06:00, în cadrul unei acţiuni de colaborare cu autorităţile de frontieră din R. Moldova, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut  au fost informaţi de către omologii moldoveni că au observat un cetăţean care a intrat în apa râului Prut şi există posibilitatea ca acesta să încerce să intre ilegal pe teritoriul României. În scurt timp, poliţiştii de frontieră ...  continuare »

Fara comentarii »

Georgieni care doreau sa ajunga ilegal in Spania, opriti la Prut de politistii de frontiera FOTO

Marti, 11 Noiembrie, 2014

În data de 10 noiembrie a.c., în cadrul unei acţiuni de colaborare cu autorităţile de frontieră din R. Moldova, poliţiştii de frontieră români au fost informaţi ca două persoane încercau să treacă râul Prut şi să intre pe teritoriul României. Astfel, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut au depistat, la scurt timp, pe direcţia localităţii de frontieră Mitoc, în apropierea malului românesc al râului Prut ...  continuare »

Fara comentarii »

Politisti si jandarmi, actiune pentru combaterea sederii ilegale in Romania

Miercuri, 26 Martie, 2014

Cu această ocazie a fost depistată cu şedere ilegală S.A., în vârsta de 35 ani, din Republica Moldova. În urma verificărilor s-a constatat faptul că persoana în cauză a încălcat regimul specific permisului de mic trafic de frontieră. Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Biroului pentru Imigrări al judeţului Botoşani au emis pe numele persoanei în cauză decizie de returnare prin care este obligată să părăsească teritoriul naţional în termen de 15 ...  continuare »

Fara comentarii »

Moldovean prins la Prut in timp ce incerca sa intre ilegal in Romania

Miercuri, 05 Martie, 2014

În data de 03 martie 2014, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut, pe timpul executării unei misiuni specifice au observat, în apropierea podului peste râul Prut un bărbat care se deplasa pe terasamentul existent spre interiorul teritoriului naţional. Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi legitimarea persoanei în cauză, dar deoarece bărbatul nu avea documente asupra sa a fost condus la sediul S.P.F. ...  continuare »

Fara comentarii »

Pod de gheata peste raul Prut traversat ilegal de un moldovean care dorea un loc de munca in Romania

Luni, 10 Februarie, 2014

În timpul cercetărilor, bărbatul a declarat că a plecat din Moldova cu intenţia de a găsi un loc de muncă în România, iar imediat după ce a trecut râul Prut pe podul de gheaţă, a fost depistat şi reţinut de poliţiştii de frontieră. Pe numele cetăţeanului moldovean, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, bărbatul fiind predat autorităţilor de frontieră ale R. ...  continuare »

Fara comentarii »

Georgian oprit de politistii de frontiera darabaneni, in tentativa sa de a trece ilegal din R. Moldova in Romania

Miercuri, 13 Martie, 2013

În data de 12 martie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani, aflaţi în executarea unei misiuni specifice au observat la intrarea în localitatea de frontieră Bajura, o persoană care nu-şi justifica prezenţa în zonă. Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi legitimarea persoanei. Deoarece aceasta nu avea asupra sa documente de identitate a fost condus la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor. În ...  continuare »

Fara comentarii »

Afgan si moldovean, prinsi dupa ce au trecut ilegal frontiera pe gheata de peste Prut FOTO

Duminica, 10 Februarie, 2013

În data de 07 februarie 2012, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut, aflaţi în executarea unei misiuni specifice, au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, pe direcţia localităţii de frontieră Slobozia, trei persoane care nu-şi justificau prezenţa în zonă şi se deplasau dinspre malul râului Prut spre interiorul ţării. În scurt timp, o patrulă formată din poliţişti de frontieră de la SPF ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare