Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

transpiratia excesiva

SANATATE Transpiri prea mult? VEZI care este cauza si cum poti elimina acest disconfort

Miercuri, 09 Aprilie, 2014

Cum se clasifică hiperhidroza? Poate fi de cauză primară (constituțională), care incomodează aproximativ 3% din populație, mai frecvent între 10-60 ani și debutează în timpul adolescenței. Este accentuată de situațiile stresante, anxietate, cafea, fumat. Cea secundară este mai puțin întâlnită și poate apare oricând ca manifestare a unei afecțiuni: diabet zaharat, afecțiuni ale tiroidei sau hipofizei, menopauză, obezitate, afecțiuni psihice sau în urma ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare