Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Traian Basescu

Leon Dănăilă, singurul senator liberal de Bucureşti

Marti, 13 Decembrie, 2016

România s-a înroșit cu totul după alegerile din 11 decembrie. PSD-ul lui Liviu Dragnea poate să-și asigure singur majoritatea parlamentară și să impună Guvernul. La Darabani, scorul obținut de social-democrați a fost la fel de mare ca și în alte zone din țară, fără a depăși epicentrul socialist din sud, format din județele Olt, Teleorman, Dolj sau Gorj. Cu toate acestea, dărăbănenii nu vor rămâne fără reprezentant în legislativ. Academicianul Leon ...  continuare »

Fara comentarii »

COMENTARIUL SAPTAMANII Dupa un an de guvernare USL-ista

Luni, 13 Mai, 2013

Nici nu au trecut bine Sărbătorile Pascale că, românii au fost nevoiți să dea din nou piept cu politica, misiune deloc ușoară când au de făcut bilanțul unui an de guvernare USL. Atât presa scrisă cât și televiziunile au tratat pe larg acest subiect. Unii au contabilizat doar eșecurile, alții au văzut doar părțile bune, unii s-au arătat foarte mulțumiți, dar cei mai mulți dezamăgiți. Evident, cei doi lideri ai coaliției s-au declarat satisfăcuți de ...  continuare »

Fara comentarii »

COMENTARIUL SAPTAMANII Un inceput de an marcat de scandaluri mondene și balbaieli politice

Luni, 14 Ianuarie, 2013

  Nu am exagera deloc dacă am afirma că audiența presei centrale la început de an a fost salvată de decesul lui Sergiu Nicolaescu și divorțul cuplului Bănică jr.-Adreea Marin. Întreținute artificial, manipulate și pline de dezinformări, aceste subiecte au arătat calitatea celor mai mulți oameni din presă. De altfel, mai multe televiziuni de știri au fost amendate de CNA pentru modul „profesionist” în care au prezentat evenimentele. Decesul cunoscutului ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare