Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

tipatul lui Douglas

SANATATE E apendicita sau nu?

Miercuri, 11 Septembrie, 2013

Ce este apendicele şi ce rol are acesta? Apendicele este o prelungire a cecului (prima porţiune a colonului), care are formă tubulară; deşi funcţiile sale sunt incomplet cunoscute, se consideră că are rol imunologic datorită prezenţei foliculilor limfatici în peretele său. Atenţie!! Vârful apendicelui poate fi localizat în orice direcţie şi oriunde în abdomen, precum “ arătătorul pe cadranul unui ceas” , de aceea apendicita poate fi uşor confundată cu ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare