Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

teren de sport

Teren de sport modern la Liceul „Dimitrie Cantemir” FOTO

Sambata, 14 Mai, 2016

Lucrările au început cu aproximativ 1 an de zile în urmă, fiind efectuate de firma consilierului judeţean dărăbănean Silviu Barbacariu, K-Sim Instalcon SRL, care a apelat la o firmă specializată pentru montajul suprafeţei de joc, pe platoul de 40x20 m. „Covorul este pus şi astăzi (n.r.-vineri, 13 mai) au terminat de pus şi nisipul cuarţos, 12 tone. Mai trebuie protejat de gard. Noi am tras tare, ceea ce s-a făcut este ok. Suprafaţa multisport este sănătoasă ...  continuare »

Fara comentarii »

Terenul de sport dintre blocuri este aproape gata GALERIE FOTO

Vineri, 02 Noiembrie, 2012

Social-liberalii şi-au luat angajamentul în campania electorală de la alegerile locale din vară că vor reabilita acest teren de sport, dar dărăbănenii au rămas atunci doar cu promisiunile. Exact cu o săptămână înaintea debutului campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, lucrătorii firmei botoşănene Conrec au turnat în prima zi a lunii, de dimineaţă până după lăsarea întunericului, aproape 1100 mp de mixtură asfaltică, iar terenul de joacă al ...  continuare »

8 Comentarii »

Proiecte aprobate de CL cu promisiuni de finantare de la CJ

Vineri, 12 Octombrie, 2012

Consilierii locali s-au întrunit joi, 11.10.2012, în şedinţă extraordinară şi au analizat trei proiecte de hotărâre care privesc reabilitarea accesului carosabil blocuri şi a terenului de sport din cadrul Asociaţiei de locatari nr. 2 plus amenajarea trotuarelor de pe str. 1 Decembrie, ieşirea spre Hudeşti. În condiţiile în care Primăria Darabani are în prezent datorii în valoare de 23,5 miliarde de lei vechi, speranţele de finanţare se îndreaptă spre ...  continuare »

5 Comentarii »

Partidele politice isi disputa terenul de sport dintre blocuri

Luni, 21 Mai, 2012

Cota terenului de bitum, unde obişnuiesc să se joace copiii Asociaţiei nr. 2 de locatari, a crescut foarte mult în perioada acestei campanii electorale pentru alegerile locale. Pe vreme bună, locaţia respectivă garantează o audienţă crescută în cazul organizării aici a unor competiţii sportive. Consilierul local Cristian Creţu a adresat în numele USL o cerere Primăriei Darabani prin care solicita închirierea terenului de sport în perioada 21 mai-3 iunie a.c., ...  continuare »

13 Comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare