Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

tentativa de viol

Tanar trimis in judecata dupa ce a incercat sa intretina raporturi sexuale cu un copil de 8 ani

Vineri, 06 Decembrie, 2013

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a inculpatului T. George, de 29 de ani, din sat./com. Suharău, pentru săvârşirea infracţiunii de „tentativă de viol”. S-a reţinut că, în ziua de 18.10.2013, autorul a încercat să întreţină raporturi sexuale cu un minor în vârstă de 8 ani, profitând de imposibilitatea acestuia de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa. “Facem precizarea că punerea în mişcare a ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare