Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

STPF Botoşani

VW Passat cu numere expirate oprit la Oroftiana de politistii de frontiera darabaneni

Luni, 07 Octombrie, 2013

În data de 06 octombrie a.c., în jurul orelor 11:35, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Darabani au oprit pentru control în localitatea de frontieră Oroftiana un autoturism marca VW Passat, cu numere provizorii de înmatriculare, condus de cetăţeanul român Mihai S., de 46 de ani. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că numerele de înmatriculare provizorii ale autoturismului sunt expirate din data de 10 septembrie 2013 ...  continuare »

Fara comentarii »

VW cu numere false oprit la Bajura de politistii de frontiera darabaneni

Vineri, 20 Septembrie, 2013

În data de 19 septembrie a.c., în jurul orelor 15:40, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Darabani au oprit în localitatea de frontieră Bajura un autoturism marca VW Passat, înmatriculat în Germania, condus de Gabriel A., cetăţean român, în vârstă de 30 de ani. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că există diferenţe între numărul de înmatriculare înscris pe plăcuţe şi cel înscris în certificatul de ...  continuare »

Fara comentarii »

„Tacam penal” complet: Masina furata, acte contrafacute plus contrabanda cu tigari FOTO & VIDEO

Marti, 10 Septembrie, 2013

În jurul orelor 10:30, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul STPF Botoşani a oprit în localitatea de frontieră Ungureni, jud. Botoşani, un autoturism înmatriculat în Italia, condus de cetăţeanul român Marius B., de 28 de ani, cu domiciliul în localitatea Rădăuţi Prut. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite în portbagajul acestuia patru cutii de carton care conţineau ţigări. În consecinţă, autoturismul şi ...  continuare »

Fara comentarii »

12 afgani, adulti si copii, opriti la Radauti-Prut dupa ce au trecut Prutul pentru a pleca in Vest VIDEO

Vineri, 02 August, 2013

În data de 01 august a.c., la nivelul S.P.F. Rădăuţi-Prut, în baza informaţiilor deţinute, ca urmare a cooperarii cu poliţiştii de frontieră din R. Moldova, a fost organizată o acţiune comună pentru prevenirea şi combaterea migraţiei ilegale. În jurul orelor 06:20, poliţiştii de frontieră au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, pe direcţia localităţii de frontieră Horodiştea, la malul râului Prut, un grup de persoane, patru adulţi ...  continuare »

Fara comentarii »

Focuri de arma, 6000 de pachete cu tigari confiscate, contrabandisti fugari pe Prut FOTO

Duminica, 09 Iunie, 2013

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F Rădăuţi-Prut / I.T.P.F. Iaşi au confiscat 6.000 pachete cu ţigări de provenienţă R. Moldova, în valoare de 54.540 lei, care au fost transportate peste râul Prut de trei cetăţeni din R. Moldova. În cadrul acţiunii, cei în cauză nu s-au supus somaţiilor legale prin voce, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase 10 focuri de avertisment în plan vertical ...  continuare »

Fara comentarii »

Autoturism „carosat” cu tigari de contrabanda, oprit de politistii de frontiera darabaneni

Joi, 06 Iunie, 2013

În urma unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu ţigări, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Darabani au depistat un  cetăţen care transporta 3.260 ţigarete de contrabandă, cu timbru de acciză R. Moldova. În data de 05 iunie, poliţiştii de frontieră de la SPF Darabani au oprit în trafic, pentru control, în oraşul Darabani, un autoturism marca Mercedes Vito, înmatriculat în România, condus de cetă ...  continuare »

Fara comentarii »

Sefii Sectoarelor Politiei de Frontiera Darabani si Radauti-Prut au fost schimbati…intre ei

Sambata, 20 Aprilie, 2013

„Eficientizarea activităţilor şi dezvoltarea unui management performat” este motivul invocat de şeful Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, comisarul şef Ştefan Alexa, în momentul în care i-a anunţat pe cei doi ofiţeri că vor face rocada. Tot la începutul acestei săptămâni, comisarul şef Cezar Hrişcă a demisionat de la şefia Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, dar inspectorul principal de poliţie Minodora ...  continuare »

Fara comentarii »

Autoturisme VW fara drept de circulatie in Romania oprite la Radauti-Prut

Luni, 15 Aprilie, 2013

În data de 12 aprilie, orele 12:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi-Prut s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei Constantin C., cetăţean român, în vârstă de 43 ani, la volanul unui autoturism marca VW Golf, înmatriculat în Bulgaria. La scurt timp, tot la PTF Rădăuţi Prut s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei Alexandru S., cetăţean român, în vârstă de 23 ani, la volanul ...  continuare »

Fara comentarii »

Afgan si moldovean, prinsi dupa ce au trecut ilegal frontiera pe gheata de peste Prut FOTO

Duminica, 10 Februarie, 2013

În data de 07 februarie 2012, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut, aflaţi în executarea unei misiuni specifice, au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, pe direcţia localităţii de frontieră Slobozia, trei persoane care nu-şi justificau prezenţa în zonă şi se deplasau dinspre malul râului Prut spre interiorul ţării. În scurt timp, o patrulă formată din poliţişti de frontieră de la SPF ...  continuare »

Fara comentarii »

Sefii politistilor de frontiera de la Darabani, Dorohoi, Botosani, Iasi si Cernauti, intalnire de lucru la Botosani

Sambata, 02 Februarie, 2013

Delegaţia din Ucraina a fost condusă de locţiitorul şefului Detaşamentului de Grăniceri Cernăuţi – locotenent colonel Ilciuk V.O., iar delegaţia română a fost condusă de către inspectorul şef adjunct al ITPF Iaşi, comisar şef de poliţie Dragoş Holcă. Din delegaţia română au făcut parte şi comisar de poliţie Cezar Hrişcă –  şeful STPF Botoşani, comisar de poliţie Ioan Oltean - şeful SPF Dorohoi, subcomisar de poliţie Constantin Rugină – ...  continuare »

Fara comentarii »

Darabanean prins fara permis la volanul unui VW Passat

Marti, 04 Decembrie, 2012

La solicitarea documentelor, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat că acesta nu deţine permis de conducere. „Pe numele lui Nicolae V. poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” ne-a comunicat ...  continuare »

3 Comentarii »

Pagina  1   2  3
Poza saptamanii

Fete și mașini frumoase, ingredientele unei întreceri automobilistice reușite, precum Moldova Classic Rally.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare