Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

STPF Botoşani

Un câine poliţist a scos din lanul de porumb trei contrabandişti cu tot cu ţigări

Miercuri, 26 August, 2015

Astfel, pe direcţia localităţii Miorcani, lucrătorii noştri au observat trei persoane de sex masculin care transportau două colete voluminoase de la malul râului Prut către interior. Imediat, un echipaj format din poliţişti de frontieră însoţiţi de câinele poliţist de urmă Nec au procedat la reţinerea persoanelor în cauză. Acestea au fost depistate ascunse într-o cultură de porumb şi au fost identificate ca fiind cetăţenii români M. A., D. A. şi M. V., ...  continuare »

Fara comentarii »

Focuri de armă pe malul Prutului pentru reţinerea unor contrabandişti de ţigări FOTO & VIDEO

Sambata, 22 August, 2015

 În data de 20 august a.c., pentru valorificarea unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut-I.T.P.F. Iaşi au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu produse accizabile. Astfel, în jurul orelor 06:10, poliţistii de frontieră au observat la malul râului Prut, pe direcţia localităţii de frontieră Rediu, trei persoane şi un autoturism de teren. ...  continuare »

Fara comentarii »

Opel Zafira cu documente falsificate oprit la frontiera cu Moldova

Marti, 23 Iunie, 2015

„Deoarece lucrătorii noştri au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate, au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au stabilit faptul că talonul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentice, fiind falsificat. În legătură cu cele constatate, Aureliu I. a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că documentele sunt false, inspecţia ...  continuare »

Fara comentarii »

Contrabandă cu jeepul la frontieră. Ţigări de peste 200.000 lei confiscate FOTO & VIDEO

Duminica, 07 Iunie, 2015

În data de 06 iunie a.c., în jurul orelor 07:00, pe timpul executării unei misiuni specifice în zona de competență, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuți-Prut - I.T.P.F. Iași, împreună cu polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, au depistat la malul românesc al râului Prut, pe direcția localității de frontieră Păltiniș, 37 cutii cu țigarete precum și un ...  continuare »

Fara comentarii »

Trei contrabandişti urmăriţi de poliţişti s-au răsturnat cu maşina plină de ţigări

Vineri, 05 Iunie, 2015

Deoarece se deţineau informaţii că de pe raza localităţii de frontieră Coţuşca urma a fi transportată la Botoşani, o cantitate de ţigări de provenienţă R.Moldova, a fost monitorizată intrarea în localitate şi la scurt timp, lucrătorii noştri au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism marca Lancia. Întrucât conducătorul auto nu a oprit, poliţiştii de frontieră au pornit în urmărirea autoturismului. După câteva sute de metri, şoferul ...  continuare »

Fara comentarii »

Mercedes înmatriculat în Italia, depistat cu acte false la frontieră

Vineri, 29 Mai, 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi-Prut au întocmit lucrare penală unui bărbat, cetăţean român, care a prezentat la controlul de frontieră documente false, pentru autoturismul pe care îl conducea. În data de 27 mai a.c., în jurul orelor 12:00, la P.T.F. Rădăuţi-Prut, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţe ...  continuare »

Fara comentarii »

Focuri de armă la frontiera cu R. Moldova pentru reţinerea unor contrabandişti de ţigări FOTO&VIDEO

Miercuri, 20 Mai, 2015

În această dimineaţă, în jurul orelor 03:50, pe timpul executării unei misiuni specifice în zona de competenţă, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, împreună cu poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut – I.T.P.F. Iaşi, au observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, mai multe persoane care au trecut frontiera de stat dintre România şi R. ...  continuare »

Fara comentarii »

Pescar din Republica Moldova, „pescuit” din Prut de catre poliţiştii de frontieră FOTO

Vineri, 01 Mai, 2015

În data de 29 aprilie a.c., în jurul orelor 06:00, în cadrul unei acţiuni de colaborare cu autorităţile de frontieră din R. Moldova, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut  au fost informaţi de către omologii moldoveni că au observat un cetăţean care a intrat în apa râului Prut şi există posibilitatea ca acesta să încerce să intre ilegal pe teritoriul României. În scurt timp, poliţiştii de frontieră ...  continuare »

Fara comentarii »

Un libian care a încercat să treacă ilegal frontiera a fost oprit de politiştii dărăbăneni FOTO

Joi, 02 Aprilie, 2015

În data de 01 aprilie a.c., în jurul orelor 00:05, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani, acţionând în baza unei informaţii, a depistat pe direcţia localităţii de frontieră Oroftiana, o persoană de sex masculin, care nu îşi justifica prezenţa în zonă. Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi conducerea persoanei la sediul sectorului pentru cercetări. În urma verificărilor ...  continuare »

Fara comentarii »

Focuri de arma trase de politistii darabaneni pentru retinerea unor contrabandisti care au trecut peste Prut aproximativ 5000 de pachete tigari FOTO & VIDEO

Vineri, 06 Iunie, 2014

În data de 05 iunie 2014, pentru valorificarea unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani, au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu produse accizabile. Astfel, în jurul orelor 20:30, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul sectorului a observat pe direcţia localităţii de frontieră Baranca, la aproximativ 300 de metri de la râul Prut către interiorul ...  continuare »

Fara comentarii »

5 contrabandisti retinuti cu foc de arma dupa ce au trecut cu barca peste Prut 8000 de pachete de tigari FOTO

Joi, 08 Mai, 2014

În data de 8 mai 2014, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi-Prut împreună cu autorităţile Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova au declanşat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu tutun. În cadrul acestei acţiuni, în jurul orei 01:15, lucrătorii noştri au observat pe direcţia localităţii de frontieră Miorcani, cinci persoane care se deplasau de la malul râului Prut către interior, având asupra lor cinci ...  continuare »

Fara comentarii »

THRILLER IN BARANCA Focuri de arma, un jeep burdusit cu tigari s-a rasturnat dupa ce a lovit masina politistilor

Luni, 28 Aprilie, 2014

n această dimineaţă, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Dorohoi au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile. Astfel, în jurul orelor 13:00, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul sectorului a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, în localitatea de frontieră Baranca, un autoturism marca Mitsubishi Pajero, despre care poliţiştii de frontieră deţineau informatii ca transporta ţigări de contrabandă ...  continuare »

Fara comentarii »

Elevii darabaneni s-au „scolit” la sectoarele Politiei de Frontiera din Darabani si Radauti-Prut FOTO

Duminica, 13 Aprilie, 2014

„Poliţiştii de frontieră le-au explicat copiilor ce fac ei zi de zi, cum luptă cu infracţionalitatea transfrontalieră, precum şi cum se munceşte într-un punct de trecere a frontierei de stat. Micuţii au fost fericiţi să vadă aparatele de termoviziune, să urce alături de poliţiştii de frontieră în autospecialele de intervenţie, însă momentele de maximă atracţie au fost demonstraţiile făcute de „mascaţii” din echipajele de intervenţie precum şi ...  continuare »

Fara comentarii »

Urmarire de 20 de km, ca-n filme, pentru a opri un Mercedes Vito burdusit cu tigari de contrabanda FOTO & VIDEO

Joi, 03 Aprilie, 2014

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut, împreună cu cei de la S.T.P.F Botoşani, au depistat şi reţinut un cetăţean român care transporta 33.740 pachete ţigări de contrabandă cu un autovehicul Mercedes Vito ce figurează radiat din circulaţie în Olanda. Ţigaretele, în valoare de 303.970 lei, şi autovehiculul au fost reţinute în vederea confiscării, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii ...  continuare »

Fara comentarii »

Focuri de arma trase la frontiera pentru retinerea a patru moldoveni care au traversat inot Prutul

Luni, 17 Martie, 2014

În data de 15 martie 2013, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut, judetul Botosani, pe timpul unei misiuni specifice cu autospeciala ce funcţionează pe principiul termoviziunii au observat, pe direcţia localităţii de frontieră Păltiniş, patru persoane care încercau să intre ilegal în România. Lucrătorii noştri au procedat la interceptarea persoanelor, dar în momentul în care acestea au observat poliţiştii de ...  continuare »

Fara comentarii »

Autoturism inmatriculat in Marea Britanie descoperit in Darabani cu documente false de catre politistii de frontiera

Joi, 13 Martie, 2014

În data de 12 martie a.c., în jurul orelor 11:20, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul SPF Darabani a oprit pentru legitimare şi control în Darabani, un autoturism marca Vauxhall, înmatriculat în Marea Britanie, condus de cetăţeanul român Andrei P., de 26 de ani. Existând suspiciuni cu privire la condiţiile de formă şi fond ale certificatului care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice, s-a trecut la verificări suplimentare şi s-a ...  continuare »

Fara comentarii »

Sefii SPF Darabani prezenti la intalnirea imputernicitilor de frontiera

Miercuri, 29 Ianuarie, 2014

În data de 28 ianuarie a.c., în baza prevederilor Tratatului încheiat între România şi Ucraina privind regimul frontierei de stat româno-ucrainene, colaborare şi asistenţă mutuală în problemele de frontieră, semnat la Cernăuţi la data de 17 iunie 2003, s-a desfăşurat la Dorohoi, întâlnirea de lucru bianuală a Împuterniciţilor de Frontieră ai României şi Ucrainei, la care au luat parte şi şefii SPF Darabani, comisarul Marius Gavrilescu, respectiv ...  continuare »

Fara comentarii »

Volkswagen burdusit cu tigari de contrabanda plecat din Paltinis si oprit la Dorohoi FOTO

Miercuri, 06 Noiembrie, 2013

În data de 05 noiembrie a.c., orele 14:00, poliţiştii de frontieră din cadrul B.C.M.I.I.T./ S.T.P.F. Botoşani au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu ţigări, în baza unei informaţii deţinute, pe raza municipiului Dorohoi. Pe timpul acţiunii a fost identificat autoturismul marca Volkswagen Golf în incinta unei staţii de alimentare cu carburanţi, care era condus de cetăţeanul român Cosmin S., în vârstă de 24 de ani. La ...  continuare »

Fara comentarii »

Ford bulgaresc cu documente falsificate descoperit la Radauti-Prut

Marti, 22 Octombrie, 2013

În data de 21 octombrie a.c., în jurul orelor 12:30, un echipaj format din poliţişti de frontieră de la SPF Rădăuţi-Prut a oprit în trafic, în localitatea de frontieră Rădăuţi-Prut, un autoturism marca Ford Mondeo, cu numere de înmatriculare  bulgăreşti, condus de cetăţeanul român Ilie H., în vârstă de 59 de ani. La controlul documentelor, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea inspecţiei tehnice periodice şi a cărţii verzi, au fost ...  continuare »

Fara comentarii »

Daihatsu Rocky cu inspectia tehnica falsificata oprit la intrarea in tara

Marti, 15 Octombrie, 2013

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi-Prut au depistat un cetăţean cu dublă cetăţenie care conducea un autoturism cu inspecţia tehnică expirată. În data de 14 octombrie a.c., în jurul orelor 12:48, la PTF Rădăuţi-Prut, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de trecere a frontierei Marcel L., cu dublă cetăţenie română-R. Moldova, în vârstă de 33 de ani, la volanul unui autoturism Daihatsu Rocky ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina  1  2  3 
Poza saptamanii

Fete și mașini frumoase, ingredientele unei întreceri automobilistice reușite, precum Moldova Classic Rally.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare