Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Steaua Bucuresti

Expoziţie de pictură stelistă la Zilele Nordului GALERIE FOTO

Sambata, 08 August, 2015

„A participa la lansarea primei expoziţii a unui copil, a lui Ionuţ Costache, este un moment unic şi dorim să ne bucurăm împreună” a mai precizat edilul şef al comunei Hilişeu-Horia, care a mulţumit organizatorilor Zilelor Nordului. Cei prezenţi s-au amuzat în momentul în care tânărul pictor a fost întrebat cum de a trecut de la animale, primele sale picturi, la fotbalişti. Tot în spirit de glumă, unii i-au spus că pe viitor ar putea face caricaturi cu ...  continuare »

Fara comentarii »

STEAUA primită cu căldură la Botoşani de suporterii îngheţaţi GALERIE FOTO

Duminica, 30 Noiembrie, 2014

Un copil de 12 ani i-a înmânat antrenorului Costel Gâlcă un album cu portretele jucătorilor şi membrilor staff-ului de la Steaua, pictate de el timp de două luni de zile. Fanul roş-albastru a scris şi un mesaj emoţionant pentru stelişti. „Am onoarea să vă înmânez acest dosar cu portretele jucătorilor, ale unor membri din staff-ul tehnic şi persoanelor din conducere. Ne cerem scuze dacă există diferenţe între persoanele reale şi portrete sau nu au ieşit ...  continuare »

Fara comentarii »

Fiecare echipa...cu RAUL ei

Duminica, 06 Aprilie, 2014

Echipe de calibru ale Europei au avut câte un Raul în lot: Real Madrid pe Raul Gonzalez, Steaua Bucureşti pe Raul Rusescu...iar CS Darabani pe... Raul Ştefănică.  continuare »

Fara comentarii »

FC BOTOSANI-STEAUA BUCURESTI 1-2 final GALERIE FOTO

Duminica, 22 Septembrie, 2013

Experienţa a primat în faţa entuziasmului botoşănenilor. Popovici a mutat în atac cu Tanasă în locul lui Cârjan, dar fostul atacant al băcăuanilor s-a remarcat doar printr-un cartonaş galben. După o oră de joc, Croitoru l-a întins serios pe Tătăruşanu dar fără efect pe tabelă. De cealaltă parte, incisivul Nicuşor Stanciu l-a pus şi el la treabă pe Curileac. Uşor, uşor jocul s-a mutat în terenul gazdelor, Steaua reuşind să conserve rezultatul. ...  continuare »

Fara comentarii »

FC BOTOŞANI-STEAUA BUCUREŞTI 0-2 la pauză GALERIE FOTO

Duminica, 22 Septembrie, 2013

În doar cinci minute, steliştii i-au coborât pe botoşăneni cu picioarele pe pământ. Alex Bourceanu a executat excelent o lovitură de colţ, iar Szukala s-a înălţat peste toată defensiva botoşănenilor şi a trimis în plasă. Nici nu au terminat bine suporterii „roş-albaştrilor” (în număr de 70 care au sosit ultimii la stadion) de sărbătorit reuşita favoriţilor, iar Pintilii a înaintat nestingherit pe „bulevardul” Codoban-Patache şi l-a servit ...  continuare »

Fara comentarii »

Batuta moldoveneasca inainte de Steaua, Cocos si majorete FOTO & VIDEO

Duminica, 22 Septembrie, 2013

Cu o oră înainte de mult aşteptatul meci FC Botoşani-Steaua Bucureşti, spectatorii de pe Municipal au asistat la o bătută moldovenească a unui ansamblu folcloric local. Mascota clubului gazdă, Cocoşel Botoşel nu mai e acum botoşel ci e doar Cocoş, conform crainicului stadionului. “Sunt în albastru alb şi roşu, eu nu mă dau ci sunt cocoş / Pieptu’ înainte, mâinile sus, aeru-n piept şi e de-ajuns” sunt versurile intonate de mascota clubului boto ...  continuare »

Fara comentarii »

PRIMITI CU STEAUA? „Ros-albastrii” au sosit la Botosani GALERIE FOTO & VIDEO

Sambata, 21 Septembrie, 2013

Până la sosirea steliştilor, fanii roş-albaştrilor s-au „încălzit” făcând fotografii cu edilii municipiului Botoşani, primarul Ovidiu Portariuc şi viceprimarul Cosmin Andrei (foto dreapta). La sosirea echipei lui Laurenţiu Reghecampf a fost prezent şi dărăbăneanul Costel Lupaşcu, preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate Botoşani. Reprezentanta României în Champions League a călătorit de la Salcea la Botoşani cu un autocar al firmei Tarsin. ...  continuare »

Fara comentarii »

Politistii botosaneni, in asteptarea Stelei. VEZI sfaturile lor

Vineri, 20 Septembrie, 2013

Cu ocazia meciului de fotbal dintre F.C. Botoşani şi F.C. Steaua Bucureşti, care va avea loc în ziua de 22 septembrie 2013, începând cu orele 17:00, în Botoşani, pe stadionul municipal, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului şi prevenirea accidentelor în perimetrul stadionului. Poliţiştii botoşăneni solicită conducătorilor de autovehicule: * să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent stadionului, în spec ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare