Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Spovedanie pentru invinsi

Contagiunea „ciumei rosii” sau despre convertirea la socialism. „Aratati-mi ceea ce puteti sacrifica din viata voastra si va voi spune cu ce pret stimati viata altora”

Sambata, 20 Septembrie, 2014

În perioada interbelică, un scriitor francez de origine română a scris o carte care l-a făcut celebru în lumea literaților europeni și români totodată. A fost prieten foarte bun cu Romain Rolland și Madeleine Paz. Cartea „Spovedanie pentru învinşi” a făcut vâlvă în Europa la vremea ei, și i-a pricinuit marginalizarea autorului. Cu toate acestea, în România este prea puțin cunoscută sau citită. O recomand cu mare plăcere politicienilor locali. Vorbind ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare