Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ŞOC! Răsturnare de situaţie incredibilă la Cupa „Darabaneni.ro”!

Meduzele eliminate din Cupă!
Chiar dacă ultima zi din faza grupelor la Cupa „Darabaneni.ro” părea o formalitate pentru stabilirea capilor de serie pentru semifinalele competiţiei, deznodământul a fost unul surprinzător. Frontiera Darabani a zdrobit din nou Poliţia Darabani cu 10-3, iar Grupul Şcolar s-a „relaxat”  cu FC Darmir, fiind depăşiţi cu scorul de 6-2. Victoria „darmir-iştilor” părea inutilă, pentru că golaverajul lor lăsa de dorit, iar semifinalele turneului se prefigurau  între Frontiera-Grup Şcolar şi Vagabontzii-Meduzele. Dar ultimile „voci” au răsturnat deznodământul turneului. Aşa cum anticipam din materialele anterioare, Meduzele aveau în lot nişte jucători din altă „galaxie”, iar diferenţa dintre fotbalul practicat de ei şi ceilalţi competitori ai turneului era de la cer la pământ. „Darabaneni.ro” i-a suspectat pe Meduzele de tentativă de fraudă a competiţiei, mai mult sau mai puţin voluntară. Din ultimile noastre informaţii se pare că jucătorii Nicoară şi Romaniuc(foto sus/jos), importaţi de la Suceava de către „meduze”, evoluează la Sporting Suceava(divizia D), respectiv CFR Suceava(divizia C), fapt ce contravine flagrant regulamentului Cupei „Darabaneni.ro”. Observaţi asemănări şi deosebiri între jucătorii din cele două fotografii?

 Această ipoteză ne-a fost susţinută de către antrenorii de fotbal suceveni Victor Găluşcă şi Radu Caşuba, care sunt fini cunoscători ai fenomenului fotbalistic sucevean, antrenorul Găluşcă participând efectiv la formarea fotbalistului Nicoară de la grupele de copii şi juniori din Suceava. Mai mult, Nicoară este antrenat în prezent de către fosta glorie a fotbalului sucevean, Ovidiu Ciobanu, cu care „Darabaneni.ro” a luat legătura în cursul serii trecute. După discuţiile pe care „Darabaneni.ro” le-a purtat cu toate persoanele implicate, inclusiv cu preşedintele AJF Suceva, Aurel Daicu, a decis excluderea din competiţie a echipei Meduzele, acuzată de fraudare a acestei întreceri sportive. Cu toate că această echipă beneficia de patru fotbalişti legitimaţi, poate cei mai buni pe posturile lor din toată zona Darabaniului, şi-au „plombat” echipa şi cu fotbaliştii suceveni, fapt ce contravine  regulamentului competiţiei şi nu este moral pentru ceilalţi participanţi la Cupa  „Darabaneni.ro”. Poate că unii din componenţii acestei echipe sunt total nevinovaţi de această fraudă, dar gestul în sine rămâne şi este de neiertat. Ne pare nespus de rău, dar este moral corect să luăm această decizie radicală.  Drept urmare, locul în competiţie al Meduzelor va fi luat de către următoarea clasată în Cupa „Darabaneni.ro” şi anume FC Darmir.Rezultate Cupa "Darabaneni.ro" ziua a V-a

Vagabontzii-UNPR 3-0 (oaspeţii nu s-au prezentat)

Frontiera Darabani-Poliţia Darabani 10-3 (D. Dănilă'4; C. Bejinaru '6, '12, '38;C. Ilaş '20; A. Cimpoeşu'24; S.Ştefancu'21, '26, '39, C. Prosan'30/A. Crâşmaru'3, '9; C. Ilaş(a))

Grupul Şcolar Darabani-FC Darmir 2-6 (B. Tănasă'3, '27/A. Palamaru'13; R. Şodrîngă '5, '34; C. Martiniuc'12, '30; O. Hăpăianu'35)
Semifinalele Cupei „Darabaneni.ro”
Sâmbătă ora 11:00 Vagabontzii-FC Darmir 
                     12:00 Frontiera Darabani-Grup Şcolar Darabani
Mult succes!
          

 

 2:34 am Sambata, 30 Octombrie, 2010

2 Comentarii la “ŞOC! Răsturnare de situaţie incredibilă la Cupa „Darabaneni.ro”!”

  1. as spune:

    meduzele trebuiau sa ramana. in meciul cu grupul scolar au fost dezavantajati rau, dar atunci nu s-a tinut cont. GSD a fost prea favorizata.

  2. vasi spune:

    tot respectul pt aceasta competitie si pt organizatori care au luat cea mai corecta si inteleapta decizie....felicitari inca o data organizatorilor si castigatorilor

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare