Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Continua selectia fotbalistilor pentru Divizia C. VEZI principalele tinte ale CS Sanatatea DarabaniSăptămâna aceasta, începând de marţi, orele 17:00, continuă trialurile noii echipe a oraşului, CS Sănătatea Darabani, care îl va avea ca preşedinte de onoare pe edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie, şi doi vicepreşedinţi: Dumitru Dănilă şi Vasile Floria. Dănilă este încrezător că dărăbănenii vor deveni o forţă a campionatului judeţean botoşănean.

Dărăbănenii au depus cerere la Ministerul Justiţiei în vederea înfiinţării asociaţiei non-profit sub tutela căreia să funcţioneze CS Sănătatea Darabani. Delegatul echipei va fi în continuare Costel Nechifor, în timp ce funcţia de director sportiv va fi preluată de fostul „fluieraş”, Constantin Gheorghiţă. După primul joc-şcoală de săptămâna trecută, mijlocaşul de bandă Răzvan Halaicu, absolvent de LPS, va face parte, cel mai probabil, din lotul noii echipe, iar tehnicienii Sănătăţii au pus ochii şi pe doi jucători foarte tineri din Bajura. De asemenea, una din ţintele dărăbănenilor este fundaşul Dragoş Dragotă, fiul regretatului Gheorghe Dragotă. De asemenea, vicepreşedintele Dănilă a purtat discuţii cu oficialii Bucovinei Rădăuţi pentru achiziţionarea dărăbăneanului Cristian „Piff” Hrimiuc. Dărăbănenii trag cu ochiul şi la fostul jucător al echipei fanion a judeţului, în prezent la FCM Dorohoi, Alexandru Stancoschi.Stancoschi se vede că este fotbalist. Dacă i se va da şansa să joace mai mult la Dorohoi, nu-l va prinde iarna la echipa lui Colban. E clar că nu se compară Liga a IV-a cu Divizia B” a precizat Dănilă, care a recunoscut că e aproape imposibil să-l aibă jucător pe Stancoschi. Dacă săptămâna trecută, ploaia a întrerupt trialurile dărăbănenilor, de data aceasta oficialii Sănătăţii sunt hotărâţi să selecteze cei mai buni jucători fie la Stadionul Orăşenesc, fie în Sala de Sport a Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, dacă vremea va fi nefavorabilă. Dărăbănenii îşi vor concentra atenţia asupra unei singure echipe, chiar dacă iniţial se vorbea de două, pentru a-şi atinge obiectivul: promovarea în Divizia C. „Există potenţial pentru construirea unei echipe frumoase” a conchis Dumitru Dănilă.  (foto: Robert NECHIFOR)
Te-ar mai putea interesa si:  Dumitru DănilăFCM DorohoiAlexandru StancoschiCS Sanatatea Darabani
10:55 am Marti, 15 Iulie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare