Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CS DARABANI-AVÂNTUL ALBEŞTI 1-0. Ionuţ Guceanu, MVP-ul partidei


CS Darabani a disputat astăzi meciul restanţă împotriva echipei Avântul Albeşti, echipă care are în componenţă jucători experimentaţi care au jucat şi în al treilea eşalon fotbalistic. Antrenorul Mihai Plugaru experimentează o nouă formulă de joc. Fundaşul stânga Ionuţ Guceanu este reprofilat atacant, carte care se va dovedi câştigătoare pentru antrenorul dărăbănean.  Extremele liniei de apărare au fost asigurate în continuare de foarte tinerii Hrimiuc Constantin şi Ionuţ Ciobanu, iar în flancul stâng de la mijocul terenului a evoluat Dan Trişcă, obişnuit mai mult cu statutul de rezervă. Mijocaş dreapta a jucat Robert Gîrdianu, care prindea şi el puţine minute în teren, în campionatul trecut. După primele 10 minute de tatonare, Costel Martiniuc ţâşneşte fulgerător spre poarta adversă, dar este blocat in extremis de portarul oaspeţilor. Urmează un contraatac al echipei din Albeşti care prinde descoperită apărarea dărăbăneană, dar portarul Alin Andruş intervine providenţial. În minutul 20, o lovitură liberă de la 16 m puţin lateral stânga  le dă frisoane puţinilor spectatori prezenţi în tribună, mai ceva ca frigul necruţător de afară. Balonul este respins în primă fază de apărarea dărăbăneană şi un atacant al oaspeţilor prinde un şut puternic care şterge bara transversală. După jumătate de oră de joc, spiritele se încing. Un jucător de la Albeşti şi stoperul Cosmin Ştefănucî voleibalează consecutiv balonul şi declanşează protestele finanţatorului echipei Avântul Albeşti, Brăduţ.
Ionuţ Guceanu decide meciul
În minutul 35, Dan Trişcă are o trecere subtilă pe lângă un jucător de la Albeşti, trimite excelent în diagonală pentru atacantul Costel Martiniuc, al cărui vole ajunge în faţa porţii dar nu depăşeşte cadrul acesteia. Ionuţ Guceanu urmăreşte foarte bine balonul şi execută un trasor cu piciorul stâng în plasa porţii adversarilor, reuşind deschiderea scorului. Ultimile minute ale primei reprize îl au în prim plan tot pe Guceanu, a cărui centrare nu mai ajunge la colegul său din avant posturi, Martiniuc şi la ultima fază nu mai are suflu pentru a urmări o minge în atac. Oaspeţii au şi ei ocazia egalării, dar veteranul Ion Gucianu dovedeşte încă o dată că nu are rival pe postul său. Mitanul secund debutează cu o schimbare la  CS Darabani. Dan Trişcă îi cedează locul în teren mult mai tânărului Andrei Neleapcă, care va urca în atac, iar Ionuţ Guceanu, coboară puţin în spatele atacanţilor. Avântul Albeşti este decisă să echilibreze balanţa şi decarul Sava prinde un vole, reţinut cu siguranţă de Andruş. În minutul 70, Ionuţ Guceanu este aproape să-şi treacă în cont „dubla”, dar se dovedeşte excesiv de altruist şi îl serveşte pe Cosmin Ştefănucî, urcat în atac, care finalizeazează cu un şut puternic peste poartă. Brăduţ îşi aruncă echipa în atac contestînd prestaţia brigăzii de arbitri şi gratulîndu-l cu o ploaie de invective pe centralul Boteanu. Apărarea dărăbăneană rezistă eroic trasoarelor numărului 14 de la Albeşti, venite de pe partea dreaptă a atacului oaspeţilor.  Minutele de prelungire îl găsesc pe goal-keeperul  advers în careul dărăbănean, la o lovitură de colţ, dar CS Darabani scapă şi de această dată cu faţa curată. Mai mult, centralul Boteanu închide ochii la henţul voluntar de la mijlocul terenului al portarului din Albeşti şi fluierul de final declanşează euforia în tribune. CS Darabani a obţinut trei puncte mari, datorită  spiritului de sacrificiu al tuturor jucătorilor, care încep să arate din ce în ce mai mult ca o echipă.(Lucian Bălăucă, text şi foto)
7:49 pm Miercuri, 06 Octombrie, 2010

1 Comentarii la “CS DARABANI-AVÂNTUL ALBEŞTI 1-0. Ionuţ Guceanu, MVP-ul partidei”

  1. romeo spune:

    felicitari ionut,felicitari baieti..

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare