Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

AFC HĂRMAN-ACS SĂNĂTATEA DARABANI Dărăbănenii au rezistat doar o repriză împotriva echipei lui Florin Stângă și Mugurel Buga FOTO

Pe Hărman Arena, din comuna brașoveană cu același nume, dărăbănenii au dat un nou examen în Liga a 3-a cu echipa care îi are în lot pe fostul rapidist Mugurel ”Pele” Buga și Florin Stângă, fostul căpitan al Pandurilor din Târgu Jiu și antrenor-jucător al brașovenilor, care a marcat o ”dublă” împotriva dărăbănenilor. După un scor alb la pauză, brașovenii s-au impus până la urmă cu 4-0, Paul Mitrică și Bogdan Roșu, cu un gol senzațional, mai trecându-și numele pe lista marcatorilor.
 
Actualul jucător al Hărmanului, Mugurel Buga, a marcat împotriva olandezilor de la Feyenoord și a calificat Rapidul în grupele Cupei UEFA, iar apoi a eliminat Hamburg prin ”dubla” sa, a îmbrăcat de 6 ori tricoul naționalei, când încă mai aveam națională, și pentru care a marcat un gol. Cu toate că a fost trecut inițial pe foaia de joc, Mugurel Buga nu a mai intrat, până la urmă, pe teren împotriva dărăbănenilor. La AFC Hărman mai evoluează fotbaliști precum Andrei Poverlovici, ex-FC Botoșani și veteranul Rareș-Ștefan Forika. Echipa s-a bătut sezonul trecut pentru promovarea în Liga a 2-a, iar gazonul lor este unul impecabil.  

Garnitura de start ACS Sănătatea Darabani: Andrei Brașoveanu, Adelin Arăpașu, Dan Lungu, Adrian Cososchi, Bogdan Lumaicu, Adrian Stîncă, Alexandru Stancoschi (cpt), Adrian Ghiorghiciuc, Bogdan Melinte, Adrian Nicorici, Robert Grumezescu.
Rezerve: Fernando Hrimiuc, Gabriel Apostol, Florin Cojocariu, Cosmin Mitoșeriu, Vitalie Troian, Andrei Pintilei, Răzvan Halaicu.

AFC Hărman: Octavian Potcoavă, Alexandru David, Rareș Forika, Adrian Voicu, Florin Stângă, Alexandru Țuțu, Vlad Prejmerean, Paul Mitrică, Paul Ungurean, Andrei Poverlovici (cpt.), Bogdan Roșu. 


Rezerve: Alexandru Tănase, Ionuț Mândru, Ciprian Neagoe, Petre Plumb, Eduard Turdean, Șerban Moraru, Cătălin Celmare.
Partida este arbitrată de Nicolae Breoi (București), ajutat la tușe de Ionuț Babadac (Alexandria) și Silviu Goicea (București).



Dărăbănenii au început curajoși partida, dar după 5 minute de joc brașoveanul Paul Mitrică ia la țintă stâlpul porții lui Andrei Brașoveanu. În min 8, pasă filtrantă a lui Nicorici pentru Adrian Ghiorghiciuc, dar portarul brașovean ajunge primul la balon. Totuși, cea mai mare ocazie a primei reprize a aparținut gazdelor în minutul 30, când Vlad Prejmerean a trecut pe lângă deschiderea scorului. Trei minute mai târziu, corner executat de Stancoschi, Stîncă reia cu capul puțin pe lângă stâlpul din partea stângă a portarului. În min 37 pasă Stancoschi pentru Grumezescu, dar Rareș Forika respinge din poziție de ultim apărător. În al doilea mitan, brașovenii au deschis robinetul cu goluri. Florin Stângă a dat tonul în min 50, fiind urmat de Paul Mitrică, același Stângă reușind ”dubla” în min. 78. Atacantul Cătălin Celmare a reușit cel mai spectaculos scor al partidei în min 86 și a stabilit scorul final: AFC Hărman-ACS Sănătatea Darabani 4-0. Etapa viitoare, dărăbănenii vor primi vizita fostei campioane a României, Oțelul Galați.
 
Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini de la meci
 
 



Te-ar mai putea interesa si:  ACS Sanatatea DarabaniAFC Harman
7:38 pm Sambata, 16 Septembrie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare