Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Triunghiular „de foc”: CS Darabani-ProSport Vf. Campului-AS Bucecea



CS Darabani a participat duminică, 5 august, la Bucecea, pe o temperatură de aproximativ 40 grade, la un triunghiular în compania echipelor de liga a IV-a, Prosport Vf. Câmpului şi AS Bucecea. Căldura insuportabilă a fost principalul adversar al fotbaliştilor.

Fiecare partidă a avut două reprize de câte 25 de minute. Pe o asemenea caniculă, primul meci (ProSport Vf. Câmpului-CS Darabani) a fost unul de uzură şi s-a încheiat cu un scor alb (0-0), fiind arbitrat de Doru Gucianu, tehnicianul celor de la Bucecea. Partida AS Bucecea-CS Darabani a adus şi primele goluri ale turneului, primul dintre acestea fiind marcat de Flavius Gucianu, care şi-a înfruntat verişorul Ionuţ şi unchiul Ion Gucianu, proaspătul antrenor al clubului dărăbănean. După ce în campionatul trecut a evoluat pentru Microbuzul Botoşani, Flavius Gucianu joacă acum la divizionara C Bucovina Rădăuţi. CS Darabani a echilibrat balanţa partidei amicale, Emanuel Bujor stabilind scorul final (AS Bucecea-CS Darabani 1-1). În ultimul meci al turneului, ProSport a întrecut la limită (scor 1-0) pe AS Bucecea şi a câştigat triunghiularul de la Bucecea.

 „A fost un test util. Am văzut jucători tineri şi talentaţi la echipele participante. Pe o asemenea căldură, le-am spus fotbaliştilor noştri să nu forţeze, să nu se accidenteze, fiind încă marcaţi de drama jucătorului de la Delta Tulcea” a declarat pentru Darabaneni.ro, Vasile Floria, preşedintele CS Darabani. Dărăbănenii au testat un grup de jucători de la FC Conceşti: Bălinişteanu, Mendeleac şi Grigoraş care au făcut o figură bună. Lor li se va alătura şi Grosu, ex-conceştenii având şanse mari să joace din campionatul viitor pentru CS Darabani. De asemenea, la echipă a revenit din Italia portarul „de legendă” al echipei, Dragomir Vicliuc (Drăguţu), veteranul de 38 de ani fiind deja legitimat de dărăbăneni.



Adrian Ghiorghiciuc, principala ţintă  a dărăbănenilor

Din lotul echipei CS Darabani, pentru acest turneu amical, a făcut parte şi mijlocaşul central Adrian Ghiorghiciuc, care a absolvit în acest an LPS Botoşani. Fotbalistul de 19 ani este curtat de clubul dărăbănean, preşedintele Vasile Floria considerându-l unul dintre cei mai buni mijlocaşi din judeţ, fiind înlocuitorul perfect pentru Vasile Ştefănică. Însă, şansele ca jucătorul să fie legitimat la CS Darabani sunt minime, deoarece fotbalistul se îndreaptă spre divizionara C Sporting Suceava. „Nu este încă nimic bătut în cuie. Voi merge la facultate la Suceava şi aş vrea să joc acolo. Sunt şanse foarte mici să evoluez pentru CS Darabani din campionatul viitor” a declarat pentru Darabaneni.ro, Adrian Ghiorghiciuc.




4:17 pm Marti, 07 August, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare