Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Darabanenii au mai primit o sansa la Cupa Liceelor

Directorul Grupului Şcolar Darabani, prof. Alin Prisăcariu, s-a ţinut de cuvânt şi s-a prezentat în prima zi a săptămânii la IŞJ, pentru a reclama tratamentul de care au avut parte elevii dărăbăneni sâmbăta trecută, la Cupa Liceelor, eveniment relatat de Darabaneni.ro. Intervenţia sa nu a rămas fără urmări, astăzi întrunindu-se Consiliul consultativ al profesorilor de educaţie fizică şi sport pentru a analiza cazul, la această şedinţă participând şi prof. dărăbănean Chirica Puşcaşu. „Mergem la faza judeţeană” ne-a mărturisit profesorul de sport Puşcaşu, imediat după întâlnirea cadrelor didactice de la Botoşani.

„Elevii obosiţi” din Bucecea nu au fost pedepsiţi

Chiar dacă directorul liceului din Darabani solicita sancţionarea elevilor din Bucecea care s-au „predat” în faţa celor din Şendriceni, acest lucru nu s-a întâmplat. „Este treaba noastră internă, a fost o neînţelegere. A fost vorba de un joc al copiilor care erau obosiţi în teren. Nu se poate demonstra că a fost non-combat” a declarat pentru Darabaneni.ro, inspectorul de educaţie fizică şi sport Liviu Maftei. Consiliul consultativ al profesorilor a decis ca echipele Grupului Şcolar Darabani şi Grupului Şcolar „Alexandru Vlahuţă” din Şendriceni să joace un meci de baraj, marţi 3 aprilie, câştigătoarea urmând să se califice la faza judeţeană a Cupei Liceelor, care va avea loc în aceeaşi zi. Marţi dimineaţă va avea loc tragerea la sorţi, dărăbănenii urmând să joace cel puţin o partidă la LPS sau Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” din Botoşani.   Citiţi pe aceeaşi temă:
CIRC la Cupa Liceelor. Bucecea acuzata de non-combat VIDEO6:52 pm Marti, 27 Martie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare