Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CUPA DARABANENI.RO editia a III-a Poftiti in arena!Ziarul online Darabaneni.ro în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani şi Şcoala cu clasele I-VIII „Leon Dănăilă” Darabani organizează în perioada 17-22 septembrie competiţia de fotbal în sală Cupa Darabaneni.ro, ajunsă la ediţia a III-a. Întrecerea care a devenit deja o tradiţie a sportului dărăbănean se adresează jucătorilor de fotbal legitimaţi sau nelegitimaţi din zona oraşului Darabani, numărul echipelor participante fiind limitat la 10, ca în fiecare an. Taxa de înscriere în competiţie este de 150 lei/echipă. Din lotul fiecărei echipe de fotbal pot face parte maxim 4 jucători legitimaţi. În premieră la Cupa Darabaneni.ro, vor fi folosite mingi originale de fotbal în sală, oferite de partenerul competiţiei, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani, care va premia şi cu tricouri jucătorii primelor trei echipe clasate. Prin bunăvoinţa unor sponsori locali, apropiaţi ai fenomenului sportiv, câştigătorii vor fi recompensaţi şi cu premii în bani (locul I 1000 lei, locul II 750 lei, locul III 500 lei). Relaţii şi înscrieri la tel.: 0756372862, 0746833495, 0764307073.


Mulţumim sponsorilor competiţiei: Primăria DARABANI, DD Suporter PUB, II TÎRNICERU, Casa ANDREI şi Cabinetul de Avocatură “HRIMIUC PETRICĂ”. Meciurile vor fi transmise în direct de partenerul nostru media, TV DARMIRteleviziunea oraşului tău.

Citiţi AICI regulamentul complet al Cupei Darabaneni.ro, ediţia a III-a
Descărcaţi AICI formularul de înscriere la Cupa Darabaneni.ro

Pe aceeaşi temă:
Galerie FOTO&VIDEO „Nunta” sportului darabanean: Cupa Darabaneni.ro

1:41 pm Marti, 04 Septembrie, 2012

2 Comentarii la “CUPA DARABANENI.RO editia a III-a Poftiti in arena!”

  1. Sebi spune:

    Unde se fac inscrierile?

  2. Raspuns spune:

    Relaţii şi înscrieri la tel.: 0756372862, 0746833495, 0764307073.

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare