Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CUPA Darabaneni.ro VICTORIA Sportului darabanean GALERIE FOTO


Victoria a câştigat en fanfare Cupa Darabaneni.ro. Este, până la urmă, victoria sportului dărăbănean.

Viitorul Corneşti şi FC Păltiniş s-au luptat pentru podiumul Cupei Darabaneni.ro. Chiar dacă FC Păltiniş şi-au reîntregit în ultimul moment echipa, corneştenii au fost mult prea determinaţi şi s-au clasat în final pe locul III, isprava lor fiind recompensată cu 500 de lei de către sponsorii competiţiei. În meciul de gală al Cupei Darabaneni.ro s-au întâlnit Victoria şi Meduzele. „Bătrânii” au dominat tactic finala mare împotriva lui Dan Dobrincu & Co. Adrian Stîncă şi Cosmin Ştefănucî nu au găsit suficiente breşe în apărarea Victoriei, iar „mingea sus” a reprezentat o tactică falimentară în jocul Meduzelor. Una peste alta, spectacolul fotbalistic a fost pe primul loc, iar fair-play-ul nu a fost uitat nici un moment.

Câştigătorii Cupei Darabaneni.ro s-au ales cu marele premiu de 1000 lei, iar ocupanţii locului II au primit 750 de lei din partea sponsorilor competiţiei. De asemenea, organizatorii au acordat titlul de „Cel mai fidel spectator al Cupei Darabaneni.ro” micuţului Alexandru Creţu (foto dreapta), iar diploma „Tinere talente” şi o minge de fotbal în sală originală Nexo i-a revenit jucătorului Florin Grădinaru din partea Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Botoşani. Felicitări tuturor participanţilor la Cupa Darabaneni.ro!


FINALA MICĂ: Viitorul Corneşti-FC Păltiniş 5-3
C. Cimpoi('13), A. Ilcu('19, '25), A. Perju('16, '32)/S. Ceică('40), F. Eşanu('31, '36)
FINALA MARE: Victoria-Meduzele 4-2
I. Smochină('8), I. Guceanu('32), S. Clipa('14, '35)/I. Cliveţ('25, '29)

Sponsori: Primăria DARABANI, DD Suporter PUB, II TÎRNICERU, Casa ANDREI şi Cabinetul de Avocatură “HRIMIUC PETRICĂ”.
Partener media: TV DARMIR-televiziunea oraşului tău

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto
9:51 am , 23 Septembrie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare