Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Meduzele, Victoria, Cornesti si Paltinis se bat pentru CUPA DARABANENI.RO


Ultima zi din faza grupelor Cupei Darabaneni.ro a pus la grea încercare inimile jucătorilor şi suporterilor competiţiei. Meduzele au fost, din nou, la un pas să se „înnece” în faţa Titanilor, dar s-au impus, în final, la limită cu 3-2. Întâlnirea dintre Viitorul Corneşti şi FC Păltiniş a fost una fără istoric, deoarece acum lotul echipei primarului Costel Romanescu numără doar cinci jucători, în condiţiile în care la fluierul de start al partidelor se aliniază şase fotbalişti. „Gladiatorii” din Păltiniş îşi vor duce crucea până la capăt şi orice este posibil. Victoria a fost la un pas de infarct în faţa Stadionului lui Sebastian Ştefănică care a condus la un moment dat cu 3-2, dar Ionuţ Guceanu a marcat patru goluri şi a reuşit să-i resusciteze pe veteranii turneului.

Apropo, aceştia nu au fost descalificaţi deoarece preşedintele AJF Botoşani, Mihai Calistru, a comunicat printr-o adresă oficială organizatorilor Cupei Darabaneni.ro faptul că jucătorul Cezar Bejinariu nu figurează în evidenţele AJF în sezoanele 2011/2012 şi 2012/2013. Fraţii Ştefănică au jucat foarte bine şi au fost surptinzător de „cuminţi” în ultima lor partidă a competiţiei, din care se pare că au avut ceva de învăţat. În rest, fotbalul spectacol şi buna dispoziţie au dominat ultima zi din faza grupelor Cupei Darabaneni.ro. Sâmbătă, 22 septembrie, de la orele 10:00, Meduzele şi FC Păltiniş vor disputa prima semifinală, în timp ce o oră mai târziu va avea loc întâlnirea dintre Victoria şi Viitorul Corneşti. Finalele Cupei Darabaneni.ro vor avea loc de la orele 17:00, respectiv 18:00. Vă aşteptăm!


Rezultate:
Titanii-Meduzele 2-3
Viitorul Corneşti-FC Păltiniş 9-0
FC Stadionu-Victoria 4-7
Sponsorii competiţiei
: Primăria DARABANI, DD Suporter PUB, II TÎRNICERU, Casa ANDREI şi Cabinetul de Avocatură “HRIMIUC PETRICĂ”.
Partener media: TV DARMIR-televiziunea oraşului tău
Grupa A-clasament final
1.    Meduzele 9p
2.    Victoria 9p
3.    Al Nasr 7p
4.    Titanii 3p
5.    FC Stadionu 1p

Grupa B-clasament final
1.    Viitorul Corneşti 9p
2.    FC Păltiniş 6p
3.    Lush Team 3p
4.    Al Qaeda 0p

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto



12:44 am Sambata, 22 Septembrie, 2012

2 Comentarii la “Meduzele, Victoria, Cornesti si Paltinis se bat pentru CUPA DARABANENI.RO”

  1. NEIMPORTANT spune:

    Eligibilitate 1. Cupa DARABANENI.RO, ediţia a III-a, este destinată persoanelor din zona oraşului Darabani şi localităţile limitrofe cuprinse în aria Hudeşti-Havârna-Rădăuţi Prut şi a altor persoane originare din Darabani. OARE IOAN VIERIU DE LA MEDUZE SE INCADREAZA LA ELIGIBILITATE SAU CA ANUL TRECUT VEZI GABRIEL CARAUSU SI ASA SE CASTIGA CEVA? CORECTITUDINE ESTE CEVANTUL CARE IL CARACTERIZEAZA PE ORGANIZATOR SI ASA TREBUIE SA FIE SI SLOGANUL COMPETITIEI

  2. FOARTE IMPORTANT spune:

    Anul trecut toti delegatii echipelor participante au votat ca Gabriel Carausu sa participe la Cupa Darabaneni.ro. Ioan Vieriu, jucatorul echipei Luceafarul Mihai Eminescu, este domiciliat in Havarna, si asa cum ati citat paragraful din regulament, este foarte CORECTA participarea lui la Cupa Darabaneni.ro. Multumim pentru interesul acordat!

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare