Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

AVANTUL ALBESTI-CS DARABANI 3-0 Avant electoral GALERIE FOTO


Dărăbănenii au pierdut fără drept de apel în faţa echipei candidatului USL la Primăria Albeşti, Brăduţu Braşoveanu, care se afla în plină campanie electorală. Lângă grătarele care sfârâiau în imediata apropiere a terenului de joc, unii dintre jucătorii echipei CS Darabani au jucat lamentabil, iar scorul final nu putea fi decât unul de neprezentare a oaspeţilor.

Cu un singur jucător de câmp pe banca de rezerve, Andrei Neleapcă, şi cu rezerva de portar, Iulian Grigoraş, transformat în jucător cu profil ofensiv în repriza a doua, dărăbănenii nu puteau emite pretenţii la Albeşti. Bogdan Tanasă şi Costel Dobrincu au fost mult prea cruzi în atac, căpitanul Ionuţ Guceanu nu s-a văzut pe teren, şi nici lui Robert Grumezescu nu i-a ieşit nimic în acest meci. Gazdele au debutat în trombă, Adi Diplas dând semnalul de atac: „Care aţi fost la ei în tur, ştiţi că ne-au urcat pe garduri. S-o facem şi noi!”. Şi după numai două minute de joc, Cosmin Matei are o incursiune în atac, este agăţat la marginea careului de 16m, iar Mircea Vechiu execută lovitura liberă în braţele portarului Alin Andruş. Inevitabilul se produce în minutul 8, când acelaşi Matei profită de degringolada din careul dărăbănenilor şi deschide scorul.

Două minute mai târziu, Vasile Ştefănică îl găseşte foarte bine pe Bogdan Tanasă, care îşi calculează greşit paşii, iar goalkeeperul Ionuţ Mutu reţine balonul. Acelaşi Ştefănică trimite exact sub bara tranversală un balon din lovitură liberă, dar portarul Mutu boxează prin fumul micilor din spatele porţii sale. Dărăbănenii dau senzaţia că au echilibrat balanţa partidei, dar Costel Dobrincu ratează cu nonşalanţă o pasă simplă în atacul dărăbănenilor. Gabriel Hrimiuc îl serveşte bine până la urmă pe Dobrincu, dar vârful dărăbănean îl ia la ţintă pe Mutu. Prima repriză se încheie cu ocazia de gol a lui Alex Voiniciuc, în faţa unei apărări visătoare a oaspeţilor.

Mitanul secund debutează cu o nouă ocazie uriaşă de gol a gazdelor, dar şutul lui Voiniciuc nu prinde cadrul porţii dărăbănenilor. Constantin Gheorghiţă improvizează, aruncând în teren rezerva de portar Grigoraş, care dinamizează oarecum atacul dărăbănenilor. În schimb, antrenorul dărăbănean şi-l pune în cap din nou pe Gabriel Cărăuşu, care refuză să fie schimbat cu Andrei Neleapcă, şi solicită legitimaţia de la club pentru a nu ştiu câta oară. În minutul 72, centralul Denis Creţu indică punctul cu var la henţul voluntar în careu al lui Ionuţ Guceanu, şi-i arată doar cartonaş galben căpitanului dărăbănenilor. Penaltiul executat de Mircea Vechiu este apărat de goalkeeperul Andruş.

Robert Grumezescu are o tresărire de orgoliu un minut mai târrziu şi slalomul său nu reuşeşte să aducă egalarea, ci dimpotrivă. Ovidiu Ştefănucă greşeşte majoritatea paselor, iar Mircea Vechiu reuşeşte până la urmă să introducă balonul în plasa unor dărăbăneni debusolaţi. În minutul 85, Cosmin Matei pătrunde singur spre poarta oaspeţilor, dar finalizează lamentabil în terasa cu mici. Cu un minut înainte de expirarea timpului regulamentar de joc, Matei reuşeşte „dubla”, şi bate cuba cu Braşoveanu, spunându-i şefului său că „berea nu trebuie să aibă multă spumă”. Gazdele au sărbătorit victoria, şi au continuat cu mai mare elan campania electorală a preşedintelui clubului, iar dărăbăneni au plecat acasă cu coada între picioare, fiind acum serios intraţi în hora retrogradării.

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto
4:25 pm , 20 Mai, 2012

2 Comentarii la “AVANTUL ALBESTI-CS DARABANI 3-0 Avant electoral GALERIE FOTO”

  1. Ale spune:

    Cum pot lua pozele ?

  2. suporter cu vechime spune:

    eu asi vrea sa stiu citi bani a primit tucalau,de la romanescu, pt.a duce echipa darabanenilor,in liga a cincea////,

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare