Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

FUTSAL Start la Cupa „Mărţisorului” la fotbal în sală

 

Faze de joc spectaculoase, goluri fluviu şi suporteri pătimaşi, într-o atmosferă dominată de fairplay, au fost ingredientele primei zile la Cupa „Mărţişorului”. Competiţia organizată de filiala Darabani a Asociaţiei Judeţeane „Sportul pentru toţi”, a aliniat la start şase echipe destul de echilibrate valoric, majoritatea având în componenţă câte trei jucători legitimaţi în liga a patra a campionatului judeţean. În meciul de deschidere al Cupei „Mărţişorului” s-au întâlnit Şoimii şi Galacticii. Mult mai energici, Şoimii au fost deasupra Galacticilor lui Cătălin Cucuruzac şi s-au impus în final cu scorul de 5-2. Echipa Darmir s-a dovedit a fi mult mai matură decât Adolescenţii, adjudecându-şi al doilea meci cu 5-1. La primele partide ale Cupei „Mărţişorului” a asistat şi primarul oraşului, Ghiorghi Burlacu. „În premieră absolută, am beneficiat la această competiţie şi de aportul financiar al Primăriei Darabani”, ne-a spus organizatorul Cupei, prof. Radu Pop. În al treilea meci al turneului, Şoimii au evoluat cu frâna de mână trasă, iar Spartanii i-au zdrobit cu 7-1.

Recital Romeo Şodrîngă

Meciul al patrulea, cu răsturnări spectaculoase de scor, a fost întâlnirea dintre Meduze şi Darmir. Confruntarea a reprezentat un galop de sănătate a lui Romeo Şodrîngă care a marcat toate cele şase goluri ale darmiriştilor, iar echipa sa s-a impus la limită, scor 6-5. În urma acestor reuşite, Şodrîngă şi-a depus foarte serios candidatura pentru titlul de goalgeter al competiţiei.  Galacticii şi-au luat apoi revanşa în faţa Spartanilor, pe care i-au depăşit cu scorul de 6-3. Adolescenţii şi Meduzele au tras cortina peste prima zi a Cupei „Mărţişorului”, după cel mai echilibrat meci, încheiat la egalitate(5-5). Departajarea în prima grupă s-a făcut după calcularea golaverajului, toate cele trei echipe acumulând câte trei puncte. Darmir a încheiat en-fanfare grupa a doua, acumulând maximul de puncte, iar Meduzele s-au calificat în semifinale tot datorită golaverajului.
Rezultate:
Şoimii-Galacticii 5-2
Darmir-Adolescenţii 5-1
Spartanii-Şoimii 7-1
Meduze-Darmir 5-6
Galacticii-Spartanii 6-3
Adolescenţii-Meduze 5-5
Semifinalele Cupei „Mărţişorului” se vor disputa duminică, după următorul program:
Ora 10:00: Spartanii-Meduze
Ora 11:00: Galacticii-Darmir.
        3:31 pm Sambata, 26 Februarie, 2011

3 Comentarii la “FUTSAL Start la Cupa „Mărţisorului” la fotbal în sală”

  1. darmir spune:

  2. darmir spune:

    cine nu are bătrâni să şi-i cumpere!

  3. ana p spune:

    good luck darmir:d

  4. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare