Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Spitalul Orăşenesc Darabani

COMENTARIUL SAPTAMANII Inchiderea-deschiderea Spitalului. O istorie care ne doare

Duminica, 14 Aprilie, 2013

Credeam că nu o să mai scriu despre acest subiect cândva, dar se pare că m-am înșelat. Nu e o plăcere să abordezi, din nou, un subiect întors pe toate fețele, comentat de toată lumea și care, în sfârșit, pare că a dispărut de pe scena publică. Pentru mulți, acum aș fi doar cârcotașul de serviciu, dar există unele lucruri pe care dărăbănenii trebuie să le știe. Nu putem vedea în niște persoane „salvatorii națiunii”, când ei, chiar în momentele ...  continuare »

Fara comentarii »

E OFICIAL: S-a redeschis spitalul din Darabani! „Dorim ca sectia sa fie intr-adevar functionala si nu un foc de paie”

Vineri, 01 Martie, 2013

Aproximativ 30 de noi/vechi angajaţi ai spitalului din Darabani au revenit la serviciu în dimineaţa zilei de 1 Martie, după ce unii dintre ei nu au mai călcat pragul unităţii spitaliceşti din 1 aprilie 2011. „Toţi au fost foarte încântaţi. A fost frumos, mai ales că e 1 Martie. Am schimbat păreri, am probat aparatura, am primit şi am dăruit mărţişoare. Am programat un pacient miercuri, iar altul joi” a declarat pentru Darabaneni.ro, Doina Caba, fost director ...  continuare »

Fara comentarii »

Concurs pentru fostii/noi angajati ai sectiei darabanene a Spitalului Judetean Botosani

Miercuri, 27 Februarie, 2013

Conform unei Hotărâri de Guvern, personalul fostului Spital Orăşenesc Darabani are prioritate în ocuparea posturilor pe care le oferă acum noua unitate sanitară din oraşul de pe malul Prutului. În urma cererilor de angajare depuse, au participat la concurs 7 asistenţi medicali generalişti şi câte un asistent medical de laborator, radiologie, dietetic şi ambulatoriu, plus un chimist. Medicii Tania Aroşoaie şi Cătălin Munteanu şi-au depus şi ei dosarele de ...  continuare »

Fara comentarii »

Comisie a Spitalului Judetean Mavromati, „vizita de informare” la fostul Spital Orasenesc Darabani

Luni, 14 Ianuarie, 2013

Delegaţia botoşăneană a fost mulţumită de ceea ce a găsit la fostul Spital Orăşenesc, chiar dacă dărăbănenii nu au finalizat nici până la această dată inventarul bunurilor unităţii sanitare, a cărei activitate este suspendată din data de 1 aprilie 2011. La Darabani au fost prezenţi Oana Adomniţei, director financiar-contabil al Spitalului Judeţean, Ioan Asaftei, director îngrijiri, consilierul juridic Dorel Huţanu şi şeful Biroului tehnic din cadrul ...  continuare »

Fara comentarii »

Guvernul a desfiintat Spitalul Orasenesc si l-a transformat in sectie exterioara a Botosaniului

Marti, 27 Noiembrie, 2012

În ședința de marți, 27 noiembrie, Executivul a adoptat și cea de a doua Hotărâre de Guvern prin care Spitalul Orășenesc Darabani se desființează și se reorganizează ca secție fără personalitate juridică în cadrul Spitalului Județean de Urgență “Mavromati” Botoșani. Astfel, a fost făcut ultimul mare pas pentru ca zona oraşului Darabani să aibă, din nou, o unitate spitalicească de stat. Hotărârea de Guvern cu numărul 1124 urmează să fie ...  continuare »

2 Comentarii »

EXCLUSIV Executivul a aprobat prima Hotărâre de Guvern privind redeschiderea Spitalului din Darabani

Marti, 20 Noiembrie, 2012

Hotărârea de Guvern (HG) urmează să fie publicată în Monitorul Oficial, iar apoi autorităţile locale trebuie să întocmească în cel mai scurt timp protocolul de predare-primire între Consiliul Local Darabani şi Consiliul Judeţean Botoşani, pentru ca Executivul să poată aproba în următoarea şedinţă din 27 noiembrie înfiinţarea secţiei dărăbănene a Spitalului Judeţean Botoşani. Senatorul Şerban Mihăilescu şi deputatul Andrei Dolineaschi sunt ...  continuare »

24 Comentarii »

Silviu Barbacariu a multumit colegilor din CJ pentru votul acordat in cazul Spitalului Orasenesc

Miercuri, 14 Noiembrie, 2012

Barbacariu a fost purtătorul de cuvânt al dărăbănenilor, la finalul şedinţei extraordinare a CJ Botoşani, de miercuri, 14 noiembrie. „Din partea cetăţenilor oraşului Darabani vreau să mulţumesc tuturor d-lor consilieri pentru votul acordat astăzi. Este foarte important să avem,din nou, Spital în Darabani. Mulţumesc încă o dată” a spus consilierul judeţean dărăbănean. Şi edilului şef al urbei de pe malul Prutului i s-a părut firesc votul aleşilor ...  continuare »

Fara comentarii »

Sicane intre USL si ARD in CJ pentru desfiintarea/reinfiintarea Spitalului din Darabani FOTO & VIDEO

Miercuri, 14 Noiembrie, 2012

Consilierii judeţeni au aprobat astăzi, în şedinţă extraordinară, transferul managementului Spitalului Orăşenesc Darabani de la CL Darabani către CJ Botoşani, iar apoi aleşii au parafat desfiinţarea unităţii spitaliceşti în vederea reorganizării unităţii sanitare ca structură fără entitate juridică în cadrul Spitalului Judeţean Botoşani. Discuţiile pe baza acestui proiect de hotărâre au generat ironiile consilierilor PDL la adresa rivalilor lor ...  continuare »

Fara comentarii »

Fosta Maternitate va deveni sediul  Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Darabani

Marti, 13 Noiembrie, 2012

Clădirea fostei Maternităţi din Darabani, care nu mai funcţiona cu mult înainte de  suspendarea întregii activităţi a Spitalului Orăşenesc, va deveni sediul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU). Consilierii locali au aprobat schimbarea destinaţiei imobilului din incinta fostului Spital Orăşenesc. De asemenea, se preconizează achiziţionarea unei noi maşini de intervenţie pentru SVSU Darabani, iar remiza care adăpostea acest serviciu ...  continuare »

Fara comentarii »

Consiliul Local Darabani a mai facut doi pasi spre redeschiderea Spitalului

Marti, 13 Noiembrie, 2012

Întruniţi în cea mai matinală şedinţă de Consiliu Local de până acum, marţi 13 noiembrie, începând cu orele 7:00, aleşii locali au adoptat două hotărâri cu privire la soarta unităţii spitaliceşti din Darabani. Ultima soluţie considerată viabilă pentru oraşul de pe malul Prutului în acest moment este aceea a desfiinţării Spitalului Orăşenesc Darabani ca entitate juridică şi înfiinţarea în locul acestuia a unei secţii exterioare a Spitalului ...  continuare »

Fara comentarii »

Spitalul din Darabani va fi, in final, sectie exterioara a Spitalului Judetean Botosani

Joi, 08 Noiembrie, 2012

Proiectul de HG înaintat Executivului pentru ultima şedinţă a Guvernului din data de 6 noiembrie, privind transformarea Spitalului Orăşenesc Darabani în secţie exterioară a Spitalului Municipal Dorohoi, s-a oprit la Ministerul Justiţiei, care a stabilit că unitatea sanitară din Darabani trebuie alipită Spitalului „Mavromati” din Botoşani, şi subordonată Consiliului Judeţean, care este ordonatorul de credite. În urma demersurilor făcute, candidaţii USL la ...  continuare »

4 Comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare