Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Spitalul Judetean “Mavromati” Botosani
Manager dărăbănean la conducerea Spitalului Județean. ”Cred că toate instituțiile își vor da mâna, nu pentru mine, pentru oameni”
Vineri, 20 Noiembrie, 2020Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, a numit un nou manager interimar la conducerea Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani, pe o perioadă de trei luni, până la ocuparea postului prin concurs și numirea unui titular. Este vorba de dărăbăneanca Doina Caba care are o experiență de 4 decenii în domeniul sanitar. Caba s-a angajat prima dată la spitalul din Darabani în 1 iulie 1981 unde a lucrat 28 de ani ... continuare »
Darabanean care a suferit un accident vascular, transportat cu elicopterul la Iasi FOTO
Joi, 03 Aprilie, 2014Un bărbat de 65 de ani din Darabani a fost transportat de urgență la o unitate medicală din capitala Moldovei după ce starea sa s-a înrăutățit ca urmare a unui accident vascular cerebral. Pentru a-l transporta mai rapid la Iaşi, medicii botoşăneni au solicitat sprijinul elicopterului SMURD, scrie Botosaneanul. Dărăbăneanul a ajuns la Spitalul Județean Mavromati în cursul dimineții de 2 aprilie a.c., fiind adus de la unitatea medicală din or ... continuare »
COMENTARIUL SAPTAMANII Inchiderea-deschiderea Spitalului. O istorie care ne doare
Duminica, 14 Aprilie, 2013Credeam că nu o să mai scriu despre acest subiect cândva, dar se pare că m-am înșelat. Nu e o plăcere să abordezi, din nou, un subiect întors pe toate fețele, comentat de toată lumea și care, în sfârșit, pare că a dispărut de pe scena publică. Pentru mulți, acum aș fi doar cârcotașul de serviciu, dar există unele lucruri pe care dărăbănenii trebuie să le știe. Nu putem vedea în niște persoane „salvatorii națiunii”, când ei, chiar în momentele ... continuare »
Parlamentari, primari, directori si prefect, prezenti la taierea panglicii spitalului din Darabani GALERIE FOTO & VIDEO
Sambata, 16 Martie, 2013Sâmbătă, 16 martie 2013, a fost inaugurată oficial secţia exterioară de la Darabani a Spitalului Judeţean „Mavromati” Botoşani, eveniment la care au participat 4 parlamentari social-liberali, prefectul Costică Macaleţi, consilieri, primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, edilul şef al comunei Conceşti, Costel Nazare, dar şi şefi de instituţii de la Darabani şi Botoşani. Gazda manifestării a fost Corneliu Aroşoaie, primarul oraşului Darabani. ... continuare »
E OFICIAL: S-a redeschis spitalul din Darabani! „Dorim ca sectia sa fie intr-adevar functionala si nu un foc de paie”
Vineri, 01 Martie, 2013Aproximativ 30 de noi/vechi angajaţi ai spitalului din Darabani au revenit la serviciu în dimineaţa zilei de 1 Martie, după ce unii dintre ei nu au mai călcat pragul unităţii spitaliceşti din 1 aprilie 2011. „Toţi au fost foarte încântaţi. A fost frumos, mai ales că e 1 Martie. Am schimbat păreri, am probat aparatura, am primit şi am dăruit mărţişoare. Am programat un pacient miercuri, iar altul joi” a declarat pentru Darabaneni.ro, Doina Caba, fost director ... continuare »
Director “Mavromati” despre redeschiderea spitalului: “Nu pot avansa termenul de 1 Martie. Mi-as fi dorit sa fie ca un martisor pentru darabaneni”
Marti, 12 Februarie, 2013Ioan Asaftei, director îngrijiri Spitalul Judeţean Botoşani, a precizat că s-a înaintat documentaţia necesară pentru obţinerea autorizaţiei sanitare de funcţionare a spitalului, inclusiv pentru secţia exterioară de la Darabani. “S-a intrat în linie dreaptă. Am primit structura organizatorică aprobată de Consiliul Judeţean şi vizată de Ministerul Sănătăţii pentru cele 10 paturi de Interne şi 10 de Pediatrie. Am înţeles că s-au mai făcut mici lucrări ... continuare »
Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”