Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Spitalul Judetean de Urgente „Mavromati”

Fost director DSP, despre spital: „Ce s-a deschis la Darabani, din punctul meu de vedere, este o caricatura”

Sambata, 30 Martie, 2013

„Nu putem vorbi de o secţie a Spitalului Judeţean la aproape 90 km depărtare. Secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă sunt secţii de urgenţă. Ce s-a deschis la Darabani, din punctul meu de vedere, este o caricatură, dar care răspunde unei promisiuni electorale...Secţia de la Darabani care înseamnă două jumătăţi de secţii...nici nu poate fi interpretată, nici din punct de vedere al legii, nici din punct de vedere al realităţii practice ca secţie de ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI cum arata acum noul spital din Darabani GALERIE 21 FOTOGRAFII

Vineri, 22 Martie, 2013

La compartimentul din Darabani a Spitalului Judeţean de Urgenţe „Mavromati” s-au internat primii pacienţi la începutul acestei săptămâni, după o pauză de aproximativ doi ani de zile. Spaţiul unităţii sanitare a fost recompartimentat. Miercuri, 20 martie, 19 bolnavi erau internaţi pe cele două secţii ale spitalului. La parter se află Unitatea de Primire Urgenţe şi 6 saloane de Interne, iar la etajul I sunt 6 saloane de Pediatrie, Laboratorul de analize, ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare