Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Spitalul Judetean de Urgente „Mavromati”
Fost director DSP, despre spital: „Ce s-a deschis la Darabani, din punctul meu de vedere, este o caricatura”
Sambata, 30 Martie, 2013
„Nu putem vorbi de o secţie a Spitalului Judeţean la aproape 90 km depărtare. Secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă sunt secţii de urgenţă. Ce s-a deschis la Darabani, din punctul meu de vedere, este o caricatură, dar care răspunde unei promisiuni electorale...Secţia de la Darabani care înseamnă două jumătăţi de secţii...nici nu poate fi interpretată, nici din punct de vedere al legii, nici din punct de vedere al realităţii practice ca secţie de ... continuare »
VEZI cum arata acum noul spital din Darabani GALERIE 21 FOTOGRAFII
Vineri, 22 Martie, 2013
La compartimentul din Darabani a Spitalului Judeţean de Urgenţe „Mavromati” s-au internat primii pacienţi la începutul acestei săptămâni, după o pauză de aproximativ doi ani de zile. Spaţiul unităţii sanitare a fost recompartimentat. Miercuri, 20 martie, 19 bolnavi erau internaţi pe cele două secţii ale spitalului. La parter se află Unitatea de Primire Urgenţe şi 6 saloane de Interne, iar la etajul I sunt 6 saloane de Pediatrie, Laboratorul de analize, ... continuare »

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”