Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

SPF Darabani

Foc de arma pentru retinerea unor contrabandisti care au trecut tigari cu barca peste Prut FOTO & VIDEO

Marti, 22 Aprilie, 2014

Poliţiştii de frontieră au depistat trei cetăţeni din Republica Moldova care au încercat să introducă ilegal în ţară 48.750 pachete ţigări de contrabandă. Pentru reţinerea contrabandiştilor, care au trecut ţigările peste râul Prut cu o barcă, poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să tragă un foc de armă în plan vertical. Cei trei cetăţeni moldoveni au fost reţinuţi pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate în cooperare cu autorităţile de ...  continuare »

Fara comentarii »

Elevii darabaneni s-au „scolit” la sectoarele Politiei de Frontiera din Darabani si Radauti-Prut FOTO

Duminica, 13 Aprilie, 2014

„Poliţiştii de frontieră le-au explicat copiilor ce fac ei zi de zi, cum luptă cu infracţionalitatea transfrontalieră, precum şi cum se munceşte într-un punct de trecere a frontierei de stat. Micuţii au fost fericiţi să vadă aparatele de termoviziune, să urce alături de poliţiştii de frontieră în autospecialele de intervenţie, însă momentele de maximă atracţie au fost demonstraţiile făcute de „mascaţii” din echipajele de intervenţie precum şi ...  continuare »

Fara comentarii »

Autoturism inmatriculat in Marea Britanie descoperit in Darabani cu documente false de catre politistii de frontiera

Joi, 13 Martie, 2014

În data de 12 martie a.c., în jurul orelor 11:20, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul SPF Darabani a oprit pentru legitimare şi control în Darabani, un autoturism marca Vauxhall, înmatriculat în Marea Britanie, condus de cetăţeanul român Andrei P., de 26 de ani. Existând suspiciuni cu privire la condiţiile de formă şi fond ale certificatului care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice, s-a trecut la verificări suplimentare şi s-a ...  continuare »

Fara comentarii »

„Mega-captura” a politistilor de frontiera darabaneni: Autoturism cu numere expirate descoperit la Paltinis

Sambata, 22 Februarie, 2014

  Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Darabani au întocmit dosar penal unui bărbat, care conducea un autovehicul cu numere de înmatriculare expirate. În data de 20 februarie a.c., în jurul orelor 10:45, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul SPF Darabani a oprit pentru legitimare şi control în localitatea Păltiniş, un autoturism marca Citroen, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român Sorin M., de 29 de ani. În ...  continuare »

Fara comentarii »

Tanara mamica si bebelusul ei transportati cu elicopterul de la Darabani la Botosani FOTO

Luni, 03 Februarie, 2014

„Noi am asigurat măsurile PSI la aterizarea şi decolarea elicopterului. Iniţial am fost solicitaţi să intervenim cu şenilata, dar medicul a decis că transportul nu se poate face în condiţii de siguranţă, şi atunci s-a optat pentru elicopterul SMURD” a declarat pentru Darabaneni.ro, plt. maj. Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani. Dărăbăneanca, care este la a doua ...  continuare »

Fara comentarii »

Sefii SPF Darabani prezenti la intalnirea imputernicitilor de frontiera

Miercuri, 29 Ianuarie, 2014

În data de 28 ianuarie a.c., în baza prevederilor Tratatului încheiat între România şi Ucraina privind regimul frontierei de stat româno-ucrainene, colaborare şi asistenţă mutuală în problemele de frontieră, semnat la Cernăuţi la data de 17 iunie 2003, s-a desfăşurat la Dorohoi, întâlnirea de lucru bianuală a Împuterniciţilor de Frontieră ai României şi Ucrainei, la care au luat parte şi şefii SPF Darabani, comisarul Marius Gavrilescu, respectiv ...  continuare »

Fara comentarii »

Ucraineni care au incercat sa treaca ilegal frontiera, opriti de politistii darabaneni FOTO

Joi, 12 Decembrie, 2013

În data de 11 decembrie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, au depistat şi reţinut în apropierea frontierei de stat, două persoane care aveau asupra lor câte un rucsac şi nu vorbeau limba română. În urma verificărilor specifice efectuate în cooperare cu autorităţile statului vecin, s-a stabilit că bărbaţii se numesc S.D., de 20 de ani şi B.M. de 22 de ani, ambii ...  continuare »

Fara comentarii »

VW Passat cu numere expirate oprit la Oroftiana de politistii de frontiera darabaneni

Luni, 07 Octombrie, 2013

În data de 06 octombrie a.c., în jurul orelor 11:35, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Darabani au oprit pentru control în localitatea de frontieră Oroftiana un autoturism marca VW Passat, cu numere provizorii de înmatriculare, condus de cetăţeanul român Mihai S., de 46 de ani. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că numerele de înmatriculare provizorii ale autoturismului sunt expirate din data de 10 septembrie 2013 ...  continuare »

Fara comentarii »

VW cu numere false oprit la Bajura de politistii de frontiera darabaneni

Vineri, 20 Septembrie, 2013

În data de 19 septembrie a.c., în jurul orelor 15:40, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Darabani au oprit în localitatea de frontieră Bajura un autoturism marca VW Passat, înmatriculat în Germania, condus de Gabriel A., cetăţean român, în vârstă de 30 de ani. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că există diferenţe între numărul de înmatriculare înscris pe plăcuţe şi cel înscris în certificatul de ...  continuare »

Fara comentarii »

Tigari de contrabanda de peste 3 miliarde lei vechi retinute de politistii de frontiera FOTO & VIDEO

Joi, 01 August, 2013

În data de 31 iulie a.c., în jurul orelor 04:30, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Darabani au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări pentru prinderea în flagrant a unei persoane care transporta ţigări de contrabandă. Pe timpul desfăşurării misiunii, poliţiştii de frontieră au depistat o autoutilitară marca Renault Trafic fără numere de înmatriculare, împotmolită în noroi, pe direcţia localităţii ...  continuare »

Fara comentarii »

Renault cu documente false, inmatriculat in Italia, oprit de politistii de frontiera darabaneni

Vineri, 19 Iulie, 2013

În data de 18.07.2013, în jurul orelor 14:00, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Darabani aflaţi în exercitarea unei misiuni specifice, au oprit pentru verificare şi control, în localitatea Darabani, un autoturism marca Renault Megane înmatriculat în Italia. Conducătorul autoturismului, cetăţeanul român Gheorghe I., de 57 de ani, domiciliat pe raza jud. Botoşani a prezentat pentru control certificatul de înmatriculare şi asigurarea tip carte verde pentru ...  continuare »

Fara comentarii »

Rus oprit la frontiera de politistii darabaneni, dupa ce a fost surprins de camera de supraveghere VIDEO

Luni, 08 Iulie, 2013

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au depistat şi reţinut un bărbat, cetăţean rus, care intenţiona să intre ilegal în România, pentru a ajunge în Spaţiul Schengen. În data de 06 iulie a.c., în jurul orelor 04:30, poliţistul de frontieră care executa misiune de supraveghere la camera fixă a observat pe direcţia localităţii de frontieră Oroftiana o persoană care se deplasa dinspre frontieră către local ...  continuare »

Fara comentarii »

Autoturism „carosat” cu tigari de contrabanda, oprit de politistii de frontiera darabaneni

Joi, 06 Iunie, 2013

În urma unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu ţigări, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Darabani au depistat un  cetăţen care transporta 3.260 ţigarete de contrabandă, cu timbru de acciză R. Moldova. În data de 05 iunie, poliţiştii de frontieră de la SPF Darabani au oprit în trafic, pentru control, în oraşul Darabani, un autoturism marca Mercedes Vito, înmatriculat în România, condus de cetă ...  continuare »

Fara comentarii »

Sefii Sectoarelor Politiei de Frontiera Darabani si Radauti-Prut au fost schimbati…intre ei

Sambata, 20 Aprilie, 2013

„Eficientizarea activităţilor şi dezvoltarea unui management performat” este motivul invocat de şeful Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, comisarul şef Ştefan Alexa, în momentul în care i-a anunţat pe cei doi ofiţeri că vor face rocada. Tot la începutul acestei săptămâni, comisarul şef Cezar Hrişcă a demisionat de la şefia Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, dar inspectorul principal de poliţie Minodora ...  continuare »

Fara comentarii »

Dosar penal intocmit de politistii de frontiera darabaneni unui hudestean care circula fara permis

Miercuri, 10 Aprilie, 2013

În ziua de 08 aprilie, în jurul orelor 13:10, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, au oprit în trafic pe D.C. 83, un autoturism înmatriculat în judeţul Botoşani, condus de către cetăţeanul român Eusebiu B., în vârstă de 23 ani, din Hudeşti. Deoarece bărbatul nu a putut prezenta la control permisul de conducere, poliţiştii de frontieră au efectuat ...  continuare »

Fara comentarii »

Georgian oprit de politistii de frontiera darabaneni, in tentativa sa de a trece ilegal din R. Moldova in Romania

Miercuri, 13 Martie, 2013

În data de 12 martie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani, aflaţi în executarea unei misiuni specifice au observat la intrarea în localitatea de frontieră Bajura, o persoană care nu-şi justifica prezenţa în zonă. Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi legitimarea persoanei. Deoarece aceasta nu avea asupra sa documente de identitate a fost condus la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor. În ...  continuare »

Fara comentarii »

Sefii politistilor de frontiera de la Darabani, Dorohoi, Botosani, Iasi si Cernauti, intalnire de lucru la Botosani

Sambata, 02 Februarie, 2013

Delegaţia din Ucraina a fost condusă de locţiitorul şefului Detaşamentului de Grăniceri Cernăuţi – locotenent colonel Ilciuk V.O., iar delegaţia română a fost condusă de către inspectorul şef adjunct al ITPF Iaşi, comisar şef de poliţie Dragoş Holcă. Din delegaţia română au făcut parte şi comisar de poliţie Cezar Hrişcă –  şeful STPF Botoşani, comisar de poliţie Ioan Oltean - şeful SPF Dorohoi, subcomisar de poliţie Constantin Rugină – ...  continuare »

Fara comentarii »

Tanara insarcinata transportata la Salvare de politistii de frontiera darabaneni

Sambata, 19 Ianuarie, 2013

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au  transportat în siguranţă o tânără  însărcinată de la domiciliu până  la ambulanţă.   În data de 18 ianuarie, în jurul orelor 17:50, lucrătorii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani aflaţi într-o misiune cu autospeciala Iveco Massif, pe comunicaţia DJ 291 D, în localitatea de frontieră Bajura, au fost solicitaţi de către un ...  continuare »

Fara comentarii »

Politistii de frontiera au ajutat la scoaterea din zapada a 7 masini. Seful SVSU Darabani: „Situatia este critica

Duminica, 16 Decembrie, 2012

Staţia Meteo Darabani şi Bajura, stratul de zăpadă depăşea 80 de cm. „Poliţiştii cu maşinile lor, noi cu utilajele noastre, fiecare cu ce am putut, dar i-am scos pe oameni de acolo. De asemenea, am mai intervenit şi pentru deszăpezirea a trei maşini de la Eşanca” a declarat pentru Darabaneni.ro, Gheorghe Sîsîiac, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU). Pe tronsonul Conceşti-Darabani au intervenit şi utilajele primarului Costel Nazare, ...  continuare »

Fara comentarii »

Elevii blocati de zapada la scoala au plecat acasa. Darabaneni mobilizati pentru deszapezirea drumurilor

Vineri, 14 Decembrie, 2012

Dărăbănenii au lucrat de zor ca să scoată de sub zăpadă oraşul lor, iar prioritar era drumul care să-i ducă acasă pe elevii care dormeau de două nopţi la liceul din oraş. “Sunt trei maşini de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi două ale noastre şi muncim la deszăpezirea porţiunii de drum dintre Lişmăniţa şi Mileanca” a declarat pentru Darabaneni.ro, în cursul dimineţii de astăzi, Mihai Plugaru, inspector Protecţie civilă din cadrul Primăriei ...  continuare »

Fara comentarii »

Pagina  1  2  3 
Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare