Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Sorin Alin Clim

Directorul Drumurilor Judetene: „Se circula mai greu...Doar daca aveti o mare urgenta, plecati din Darabani”

Sambata, 01 Februarie, 2014

În prima zi a lunii februarie 2014, dărăbănenii se luptă cu viscolul şi nămeţii. Sorin Alin Clim, directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri (DJDP) Botoşani a spus că la această oră nu sunt drumuri judeţene închise, dar recomandă cetăţenilor să-şi părăsească localităţile de domiciliu doar în situaţii de urgenţă. De asemenea, Lişmăniţa şi Eşanca sunt închise, iar Mihai Plugaru, şeful Protecţiei Civile din cadrul Primăriei Darabani, a ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare