Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Festivalul Zilele Nordului, premiat la Gala Tineretului din RomâniaFestivalul „Zilele Nordului” nu mai este de mult un eveniment cu rezonanță locală, nici măcar județeană. Importanța evenimentului a început să fie recunoscută și apreciată în diverse foruri. Cel mai elocvent exemplu este premiul câștigat la Gala Tineretului din România, al treilea din cadrul secțiunii Cultură.


Gala Tineretului din România este un eveniment inițiat și organizat de Ministerul Tineretului și Sportului din România și își propune să recunoască și să răsplătească proiectele organizate și dedicate de și pentru tineri. Ediția a VI-a de anul acesta a Galei a avut loc la Iași, acolo unde și-au dat întâlnire tineri din toate colțurile țării pentru a-și promova proiectele și a împărtăși experiențe.

Festivalul „Zilele Nordului” a fost înscris la secțiunea Cultură, unde a primit premiul trei. Faptul că a festivalul a ajuns în finală și a fost și premiat, arată că este deja cunoscut drept gazdă a unuia dintre cele mai bune proiecte culturale de tineret din România, ne spun organizatorii. Aceștia mai susțin că premiul este o recunoaștere a efortului depus de elevii și studenții din zonă, care an de an s-au impliat în organizare. În fond, este un festival făcut cu ei pentru ei. Întrebat ce are în plus acest festival față de celelalte proiecte înscrise în competiție, Ștefan Teișanu ne-a spus că, fără a face o comparație, evenimentul are calitățile sale intrinseci: implicarea tinerilor, participarea comunității, punerea în valoare a patrimoniului, dezvoltarea de audiențe pentru muzica bună și arta contemporană etc.„Am fost bucuros să reprezint Darabaniul și Nordul într-un eveniment național cu sute de organizații și instituții venite din toată țara. De obicei port în aceste medii pălăria Centrului Cultural Clujean, organizația pe care o conduc la Cluj, iar să fiu acolo cu fratele meu, ca reprezentanți al comunității mele natale, a fost pentru mine un sentiment special. Ne-am bucurat mult pentru cei 1.000 de tineri voluntari, colegi ai noștri la ZN, când festivalul a fost recunoscut pe scena națională. Am văzut entuziasmul lor în mesajele din timpul evenimentului și de după el și abia așteptăm să ne revedem pentru a munci la ediția a șaptea a festivalului, în perioada 27-30 august 2020”, a declarat pentru Darabaneni.ro, Ștefan Teișanu.

Te-ar mai putea interesa si:  Stefan TeisanuZilele NorduluiGala Tineretului din Romania
4:38 pm Luni, 28 Octombrie, 2019

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare