Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ZILELE NORDULUI şi pe urmele lui EminescuÎn paralel cu activitățile desfășurate în Darabani, vineri, 26 august, cel mai important eveniment cultural-artistic din Nordul Moldovei ajunge și la Ipotești și municipiul Botoșani.

De la 14:00 la 17:00, Memorialul Ipotești găzduiește, în cadrul Întâlnirilor Nordului, două cursuri adresate tinerilor: Public speaking cu Andrei Țigănaș, președintele IAA Young Professionals Cluj, și Managementul proiectelor culturale cu Alma Andrei, coordonatoarea Centrului de Carieră al Universității Al. I. Cuza din Iași.
Tot de la ora 14:00 încep Tururile Nordului: primul, numit „Cetatea Doamnei”, propune turiștilor o excursie ghidată prin Botoșani, iar al doilea, numit „Codrii lui Eminescu”, începe la ora 16:00 la Ipotești.De la ora 18:00 teatrul de vară de la Ipotești găzduiește spectacolul de operetă 2% în regia lui Nicole David, care expune într-o notă comică lumea din spatele culiselor, cu evoluția, pregătirile și compromisurile pe care le trăiesc artiștii lirici.
Momentul de vârf al zilei este concertul de jazz al timișorenilor de la Spanache Trio, care începe la ora 20:00, în aceeași locație. Seara este apoi închisă de o proiecție de film în aer liber, realizată în colaborare cu British Council.

Accesul la toate aceste evenimente este liber, iar detalii se găsesc pe www.zilelenordului.ro.

Citiţi şi: ZILELE NORDULUI 2016 Peste 50 de concerte, spectacole şi evenimente culturale în 10 localităţi
Te-ar mai putea interesa si:  Zilele NorduluiBotosaniIpotestiBritish CouncilSpanache TrioAndrei Tiganas
1:32 am Miercuri, 24 August, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare