Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Zbor lin spre cer, Mirel! GALERIE FOTO & VIDEO

Mirel Moroșanu, tânărul de de 21 de ani care s-a stins în Germania, a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane, joi, la prânz.
 
Strada 1 Decembrie a devenit neîncăpătoare pentru sutele de persoane care au vrut să fie alături de Mirel Moroșanu, pe ultimul său drum din Darabani. Foarte mulți tineri cu zeci de coroane au ținut să împartă durerea cu familia Moroșanu, în aceste momente cumplite. Aflat într-un sicriu alb, Mirel Moroșanu a plecat de la Biserica Penticostală ”Speranța” pe acordurile fanfarei.

”Moartea este tragedia vieții, este cutremurul care zguduie adâncurile ființei, încât la un moment dat ne simțim părăsiți, singuri în fața eternității. Este acel “Eli, Eli, Lama Sabactani” al Domnului de pe cruce. Dar pentru creștin viața nu se termină vinerea pe cruce, viața deabia începe duminica odată cu Învierea. Între timp, avem momente când îi plângem pe cei dragi, începem sa întrezărim acea luminiță de sperantă: “Nu vom privi către mormânt/Plângând mereu de disperare/Dar nici al tânguirii cânt/Din suflet nu ne va dispare. . .” Fie ca Domnul să mangâie sufletele întristate și să reverse asupra lor harul și pacea Duhului Sfânt!” scrie prof. Laura Alupoaie pentru Știri.Hudești.ro.Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini (stirihudesti.ro)Te-ar mai putea interesa si:  Mirel MorosanuBiserica Penticostală ”Speranța”Biserica Penticostala Darabani
1:04 am Vineri, 23 Februarie, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare