Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Razii de week-end ale poliţiştilor botoşăneni. 249 agenţi economici verificaţiÎn perioada 10-12 iulie a.c., poliţiştii botoşăneni au desfăşurat activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii de ordine publică, rutieră, investigarea criminalităţii economice, dar şi din cadrul altor structuri, au acţionat zilnic, pe linia prevenirii faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, respectării normelor legale de comerţ sau a legislaţiei rutiere. Acţiunile au avut un caracter suplimentar faţă de activităţile şi dispozitivele curente.Poliţiştii au constatat şi aplicat 790 sancțiuni contravenționale, în valoare de 256.180 lei. În perioada menţionată, poliţiştii au efectuat 347 controale (în pieţe, târguri, baruri, etc.) şi au verificat 249 de agenţi economici.

De asemenea, s-a dispus confiscarea de mărfuri şi sume de bani în valoare de peste 9000 lei. Au fost constatate 5 fapte de natură infracţională, pentru care sunt cercetate 4 persoane. „La sfârşitul săptămânii trecute nu s-au înregistrat evenimente deosebite sau încălcări grave a ordinii şi liniştii publice” se precizează într-un comunicat emis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani.
Te-ar mai putea interesa si:  IPJ Botoşanirazii ale Politieiinvestigarea criminalitatii economice
11:52 am Luni, 13 Iulie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare