Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

O noua REVOLUȚIE pentru reabilitarea drumurilor dezastruoase din nordul județului OAMENI BUNI, ADUNAREA!În 12 august 2017, Societatea Civilă din nordul jud. Botoșani organizează un marș de protest auto finalizat cu un miting în satul Dumeni(Cracalia) com. George Enescu. Se revendică reasfaltarea drumurilor județene 298/Vorniceni-Cordăreni-George Enescu///Drum județean 293 Dorohoi-George Enescu-Mileanca- Codreni și a DJ 298A Darabani-Lișmănița-Mileanca, se precizează într-un comunicat de presă. Dărăbănenii urmează să se întâlnescă la orele 8:30 la ieșirea din oraș spre Lișmănița, în dreptul societății Mira Com.

Astfe,l la ora 9.30/12.08.2017 o coloană cu manifestanți va pleca din orașul Darabani pe DJ 298 A spre Lișmănița-Mileanca. La intersecția DJ 293 cu DJ 298A-stația autobuz Mileanca se încolonează manifestanții din com. Mileanca și com. Concești-apoi la Havîrna pe DJ 23 la podul Gîrbeni,se face încolonarea manifestanților din com.Havîrna-se urmează traseul DJ 293 până la Cracalia com.George Enescu.Va urma mitingul de protest de la ora 11.00-pe terenul de sport din Cracalia com.George Enescu. În aceeași zi/sâmbătă 12 august 2017 la ora 9.30-din Vorniceni va porni coloana manifestanților din com. Vorniceni și com. Nicșeni-pe DJ 298A spre Cordăreni,unde se face joncțiunea cu manifestanții din com.Cordăreni-apoi se urmează traseul pe DJ 298 A până la Cracalia com.Ge.Enescu, unde la ora 11.00 vor participa la mitingul de protest. Estimăm participarea a cca 600 manifestanți cu 400 autovehicole. Menționăm că sunt obținute aprobările necesare de la Primăriile Darabani, Mileanca, Havîrna, George Enescu, Cordăreni și Vorniceni.

Documentația este depusă la Jandarmeria Botoșani de 10 zile,în ziua de 10 august 2017 o echipă a jandarmeriei Botoșani și organizatorii marșului-vor proceda la recunoașterea traseului și încheierea protocolului.Informații suplimentare le puteți obține de la primării și Jandarmeria Botoșani. În com. Havîrna organizator este dl. Marcel Petrache, în com. Mileanca organizator este dl. Viorel Sîrghie, în orașul Darabani organizator este dl. ing. Ovidiu Cucu, în com.Vorniceni organizator este dl. Mihai Zaharia, în com.Cordăreni organizator este dl. Petru Haucă, iar în com.George Enescu Costel Muraru. ”Scopul acțiunii este reparația/asfaltarea acestor drumuri județene, care din cauza degradării continue și a neintervenției drumarilor prezintă reale pericole de accidente și securitate a participanților la traficul rutier. Vă invităm să participați la acțiunea noastră” a anunțat Costel Muraru.

”Și drumul Mileanca-Lișmănița-Darabani este unul foarte circulat și toată lumea vrea un drum modern. Ca urmare a protestului celor de la Havârna de anul trecut, li s-au asfaltat în sat. Și de acolo și îndemnul: Haideți să mai protestăm, poate, poate se mai rezolvă ceva!” a declarat pentru Darabaneni.ro, Ovidiu Cucu. Ing. Cucu mizează pe cel puțin 50 de dărăbăneni la acest marș de protest. ”Am vorbit cu o parte dintre cei care fac taximetrie în Darabani și sunt de acord să meargă. Nu cunosc foarte bine lumea din Darabani, dar am mai dat telefoane și sper să ne strângem cât mai mulți” a mai precizat Ovidiu Cucu.


Te-ar mai putea interesa si:  protest drumuri
12:06 pm Vineri, 11 August, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare